Bolti lopás (dm) kisértékben, felnőtt vagyok! Mi fog történni?
10: Ráadásul azt az ötezer forintot neked csak azért kellett kifizetned egyáltalán, mert kihívták őket és nyoma van. Ha nem hívják, vagy ott a helyszínen kapnak rajta a rendőrök, semmi nem történt volna.
Én kis balesetet okoztam a kocsival, személyi sérülés nem történt, elég lett volna a betétlapot kitölteni de a károsult inkább rendőrt hívott. Így én is kaptam automatikusan az ötezres csekket.
Nem hinném, hogy ez belekerülne az erkölcsi bizonyítványba. Van ismerősöm, akit konkrétan okirat hamisításért vittek be és ejyne-bejnyén kívül ő sem kapott semmit.
tuti, hogy nem kerül be a bizonyítványba, nekem sem került.
igen, amúgy jobb a lebukás, bevallom, én nem először tettem ilyet, de egyszerűen rászoktam, és iszonyatos kín volt megállni, hogy ne tegyek zsebre valami nekem tetsző dolgot, ami nyilván nem érte meg az árát, de szerettem volna... sokszor sikerült megállni, de nem mindig, akkor pumpált bennem az izgalom, az adrenalin, ezekre rá lehet függni. mindegyiknél megfogadtam, hogy ez az utolsó, és a lebukás előtt már hónapokig nem is tettem semmit, aztán mégis, le is buktam... de végre felfogtam, hogy akármilyen ügyes voltam eddig, örökké nem lehetek ilyen szerencsés... ha azt vesszük, mennyi értékben szedtem össze cuccokat, szinte megért 5000 ft-ot. : D vicceelek. nagyon rossz ez. soha nem szabad lopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!