Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lesz következménye?

Lesz következménye?

Figyelt kérdés
Elmentem vásároni hugommal és lopott egy blézet asszem 4000ft volt vagy olcsóbb nem kapták rájta de én félek hogy lesz belőle valami baja.Lesz ennek következménye?

2014. okt. 3. 20:38
 1/5 A kérdező kommentje:
*Blézert
2014. okt. 3. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet következménye. Sok mindent már nem csinálhatsz, húgodnak meg keverj le egy taslit.
2014. okt. 3. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkorát leb*sznák neki hogy többet eszébe se jut! A blézert meg odaadnám valami adománygyűjtőknek.

Am szerintem nem lesz, de most tanítsd meg neki hogy mit lehet és mit nem, mert legközelebb rajtakapják.

2014. okt. 9. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:
nem valószínű, hogy lesz következménye. ha észrevették volna, megállítottak volna titeket. örüljön neki, hogy megúszta, de legközelebb ne tegyen ilyet, mert egyszer tuti, hogy le fog bukni, és akkor jön a pénzbüntetés...
2014. okt. 10. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindennek van következménye. Valahol, valamikor...
2014. nov. 10. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!