Miért szúrhat a mellbimbóm vagy ennek lehet-e következménye? Többi lent
Ide is kínos kicsit leírni de hát szükséges, mert tehetetlenül állok a szituáció előtt. Szoktam nyomkodni(mint a miteszereket) a mellbimbóm és lehet, hogy rossz helyen nyomtam meg és most nagyon szúr, de csak a mellbimbóm nem az udvar. Teljesen tanácstalan vagyok. Félek is, hogy akár rák is lehet. Kérem segítsen valaki!
16/L
A segítség azzal kezdődik, hogy adsz egy értelmes választ arra, hogy miért csinálod, anélkül mégis mit válaszoljak? Ha mitesszeres, ha nedvedzik, ha tejszerű váladék jön belőle, ha konkrétan a mellbimbót nyomod, vagy a mellbimbó körüli részt, vagy csak szimplán hülye vagy és nyomkodod az mindegyik más eset és mást válaszolok rá. Nem a bunkózással kellene kezdeni.
De a lényeg, rákod ettől nem lesz, tök normális, hogy fáj, ha továbbra is nyomkodod, akkor mindig fájni fog.
Ezzel be is fejeztem a tanácsadást.
Vannak pattanások a melleden?
Nem kéne nyomkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!