Fogyasztóvédelemhez fordulhatok hajfestékkel kapcsolatban?
Az történt, hogy vettem egy márkás hajfestéket, és rézvörös helyett sötét pirosas barna lett a végeredmény. szőke hajra kentem, szóval nem kellett volna 5 árnyalattal sötétebbnek lennie az eredménynek. konkrétan erre az árnyalatra több panaszt is olvastam utólag a neten, tehát biztos, hogy hibás a festék, vagy rosszu tubusba töltötték a festéket. A fogyasztóvédelemhez szeretnék fordulni, hogy megszüntessék ezt a színt, mert ez megtévesztés, teljesen más árnyalatot kaptam. Milyen eredményre számíthatok? Beszüntethetik az árnyalatot, kártérítés is lehet esetleg?
Köszi
nem karattyoltam. rézvörös árnyalat, de nem ez a neve.
panaszbejelentő email címet kaptam, oda írtam, azóta telefonon is beszéltem már velük.
de mit érdekel ez téged? most te rám akarod bizonyítani, hogy kamuzok, holott nem is ismered a részleteket? tőlem aztán törheted magad. :) így is, úgy is megoldom, hiszen már el is indult a megoldás útján a dolog.
nem titok, csak már nem érdekel ez a gyik téma : )
homokszőke az árnyalat neve. keressetek rá, rézvörös. sőt, egy gyik oldalt is kiad rá, uyganazzal a gonddal, ami az enyém volt.
mondom én, hogy elszúrták ezt a festéket. sajnálom, hogy nem kerestem rá a nevére festés előtt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
szerintem ez szőkésvörös, ilyen is voltam már :D
nekem az a rézvörös, amit a google képkeresője is kiad, évekig voltam ilyen, most is ilyet akartam:
az általam használt festék is ilyen a képen, sőt, ha a ráírt színmélységét nézzük (7.34), akkor is a rézvörös kategóriába esik.
ehhez képest kaptam egy kb. egy ennél is sötétebb vöröset:
ami szőke hajra meglehetősen érdekes eredmény...
az a szerencsém, hogy minden hajmosásnál kopik, már egyre elviselhetőbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!