Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fogyasztóvédelemhez fordulhato...

Fogyasztóvédelemhez fordulhatok hajfestékkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy vettem egy márkás hajfestéket, és rézvörös helyett sötét pirosas barna lett a végeredmény. szőke hajra kentem, szóval nem kellett volna 5 árnyalattal sötétebbnek lennie az eredménynek. konkrétan erre az árnyalatra több panaszt is olvastam utólag a neten, tehát biztos, hogy hibás a festék, vagy rosszu tubusba töltötték a festéket. A fogyasztóvédelemhez szeretnék fordulni, hogy megszüntessék ezt a színt, mert ez megtévesztés, teljesen más árnyalatot kaptam. Milyen eredményre számíthatok? Beszüntethetik az árnyalatot, kártérítés is lehet esetleg?

Köszi

2014. okt. 9. 20:32
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

nem karattyoltam. rézvörös árnyalat, de nem ez a neve.

panaszbejelentő email címet kaptam, oda írtam, azóta telefonon is beszéltem már velük.

de mit érdekel ez téged? most te rám akarod bizonyítani, hogy kamuzok, holott nem is ismered a részleteket? tőlem aztán törheted magad. :) így is, úgy is megoldom, hiszen már el is indult a megoldás útján a dolog.

2014. okt. 15. 23:47
 22/29 anonim ***** válasza:
50%
Már bocs, de ha nem rézvörössel festetted be, akkor miért lep meg, hogy nem olyan lett? Festett hajat egyébként is másképpen fog be.
2014. okt. 16. 08:11
 23/29 anonim ***** válasza:
Miért olyan nagy titok a szín neve?
2014. okt. 16. 15:10
 24/29 A kérdező kommentje:

nem titok, csak már nem érdekel ez a gyik téma : )

homokszőke az árnyalat neve. keressetek rá, rézvörös. sőt, egy gyik oldalt is kiad rá, uyganazzal a gonddal, ami az enyém volt.

2014. okt. 16. 15:51
 25/29 A kérdező kommentje:

mondom én, hogy elszúrták ezt a festéket. sajnálom, hogy nem kerestem rá a nevére festés előtt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

2014. okt. 16. 15:55
 26/29 anonim ***** válasza:
Hát az már a dobozon is elég sötét rézvörösnek, inkább vörösnek, világos vörösnek nevezném.
2014. okt. 16. 21:34
 27/29 A kérdező kommentje:
igen. én is azért vettem meg, mert vörös. egyáltalán nem homokszőke, de ezen túlléptem. de akkor is iszonyatosan sötét lett a hajam. kb. barna. na mindegy :(
2014. okt. 16. 21:42
 28/29 anonim ***** válasza:
Garnier Color Sensation 7,34 közép vörös, a rézvörösnél jóval sötétebb szín. Rézvörös haja neki van: [link]
2014. okt. 18. 11:41
 29/29 A kérdező kommentje:

szerintem ez szőkésvörös, ilyen is voltam már :D

nekem az a rézvörös, amit a google képkeresője is kiad, évekig voltam ilyen, most is ilyet akartam:

[link]

az általam használt festék is ilyen a képen, sőt, ha a ráírt színmélységét nézzük (7.34), akkor is a rézvörös kategóriába esik.

ehhez képest kaptam egy kb. egy ennél is sötétebb vöröset:

[link]

ami szőke hajra meglehetősen érdekes eredmény...

az a szerencsém, hogy minden hajmosásnál kopik, már egyre elviselhetőbb...

2014. okt. 18. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!