Jogilag követelhet-e pénzt tőlem az exem?
Hat honap alatt 2 millió??. Azt hogy?
Nem követelhet semmit.
Sajnos nem követelhet tőled jogilag pénzt. Viszont gondolom megvan az oka ennek. Tán nem megcsaltad?
Én ugyanilyen helyzetben voltam, eltartottam az exemet, igaz nekem csak havi kb 60-70k-ba fájt de hozzátenném, hogy mindketten egyetemisták voltunk és így azért ez eléggé húzós volt. Aztán sokszor megcsalt; viszont volt annyi tartásom, hogy nem követeltem tőle semmit (Ráadásul olyan csóró mint a templom egere az egész família, szóval értelmetlen is lett volna.)
De azért a végére még vetetett velem magának egy telefont és volt egy előfizetés is, ami ugyan nem hűségidős, de az én nevemen volt, mert ő BAR listás (vagy mi a nyavalya). Na, volt utána meglepetés, amikor a szolgáltató a nyakamba akasztott 3 havi számlát a szerződés felbontása után, mert őnagysága bsazott fizetni... és még ott sem követelhettem semmit, pedig egyértelműen nem én használtam a számot...
# 4; # 8: azért ezek így, hogy nem ismeritek őt, elég merész kijelentések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!