Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megkeresnek külföldön, ha nem...

Megkeresnek külföldön, ha nem fizetek gyerektartást? Ha igen, tehetnek valamit?

Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 11:39
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
De ha nàlad maradna a gyerek gondolom tartanàd a markod .
2014. júl. 31. 15:15
 52/56 A kérdező kommentje:
A kicsi 1 éves
2014. júl. 31. 18:37
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, ott szuszog a pici melletted és nem bánnád, hogy soha többet nem látod? Eszedbe se jut harcolni érte. Nem gondolod, hogy a kis jövője miatt inkább félretedd a sérelmeidet és valamennyire normálisan oldjátok meg a láthatást?
2014. júl. 31. 19:12
 54/56 anonim válasza:
60%

Annyira nevetseges egy olyan notol azt olvasni, h az ELVEI ELLEN!!!! Elhagyja agyereket, megcsalja a parjat, le akar lepn, a gyereket nem is szefeti es egy ilyen szutyok allitja azt h neki ELVEI VANNAK???? :D irnek erre 1-2 dolgot de inkabb nem teszem, mert el se kuldhetnem itt.

Neked dragasagom nem elveid vannak hanem egy gerinctelen csuszo-maszo. Nem is akart toled ez a pasas gyereket mert soha nem is szeretett, de direkt teherbe estel, volt benne annyi h a gyerek miatt veled marad, de undorodott toled, amit nem is csodalok, amilyen beteg elme lehetsz. Megcsaltad, es megis a gyerek a hibas ot nem akarod latni ha a pasas nem lejet a tied? Es te normalis embernek vallod magad? Ez nem onzoseg, korantsem. Egy szutyok vagy. Emberileg nulla. Meg az allat is ragaszkodik a sajat kolykehez. Imadom a ferjemt de a gyerekem az elso mindenben. Ertelmes anyukanak a gyereke a legfontosabb, de tuti h jobban jar az apjaval, te meg csak menj kulfoldre, hidd el iylen hulye utan nem fog senki menni. Legyel nyugodt! Amugy hany eves vagy? 18????

2014. aug. 2. 07:22
 55/56 A kérdező kommentje:
Az apját szeretem, a gyerek iránt nem érzek semmit, és ez nem direkt van. Az ember nem választhatja meg az érzelmeit. Az első gyermekemhez ragaszkodtak, szerettem, akartam, mégis elvetéltem. Azt hittem túl vagyok rajta, de kicsit sem voltam túl, mikor újból teherbe estem. És ne magyarázz bele olyan részleteket a sztoriba, amik nem is voltak. Ha valaki nem akar gyereket, gumit húz és ennyi. Védekezik. Megmondja, hogy nem, és kész! Ezt ő nem tette meg. Kétszer!! Amikor megmondta, hogy most bocs, de nem, akkor érdekes módon nem is estem teherbe.. És ki mondta, hogy el akart hagyni, talán Ő?? ;) Akkor igazán tudhatnád azt is, hogy hány éves vagyok :D
2014. aug. 2. 07:57
 56/56 anonim válasza:
Ez egy kamu kérdés. Ismét valaki szórakozik!
2014. aug. 2. 08:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!