Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megkeresnek külföldön, ha nem...

Megkeresnek külföldön, ha nem fizetek gyerektartást? Ha igen, tehetnek valamit?

Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 11:39
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
Ezért jobb is neki, ha nem lesz közünk egymáshoz. Nem tett jót senkinek, a mi szerelmi háborúnk.
2014. júl. 31. 12:48
 22/56 anonim ***** válasza:
96%

én nem értem kérdezö

Őt jobban szeretem a gyereknél. Az első perctől. - ki az az Őt? akivel megcsaltad a párod?

Ő meg a gyereket nem akarta, de mióta megszületett, imádják egymást. - itt az Ő, a párod..ezt értem.

Én nem bírom úgy látni, hogy nem érhetek többé hozzá. Márpedig nem lehet. Ő sem akarja, és mértéktelenül haragszom is rá. Jobb, ha távol maradunk egymástól. - megint ki az az Ő? kit nem birsz ugy látni, hogy nem érhetsz hozzá??? a párodat nem birod ugy látni, hogy nem érhetsz hozzá?? -de akkor minek csaltad volna meg? és miért haragszol te mérhetetlenül rá...mikor te vagy a ludas? -vagy a gyerekedet nem birod ugy látni, hogy nem érhetsz hozzá- de miért ne érhetnél hozzá? :D

semmit sem értek már.

2014. júl. 31. 12:49
 23/56 anonim ***** válasza:
95%

Miért is nem akarsz fizetni? Azért a gyerekért Te is felelősséggel tartozol, és hozzá kell járulnod a gyermek neveléséhez, ha már máshogy nem is, de anyagilag.

Vegyük sorra: írod, nem akarta a gyereket, de most imádják egymást, te meg a párodra fogsz mindent, ő a hibás, és még a gyereket is eldobod magadtól? Oké, értem, hogy vannak mentális problémák, de ott van a gyerek, akinél jobban szereted a volt párodat. Szerintem vonulj be a pszichiátriára, és kezeltesd magad a szuicid hajlamod miatt. És eszedbe se legyen felkeresni őket, hagyd, hogy boldogok legyenek.

2014. júl. 31. 12:50
 24/56 anonim ***** válasza:
57%

Ásd el magad te genetikai hulladék!!

Add is oda a gyereket az apjának,sokkal jobb lesz ott neki mint veled!

2014. júl. 31. 12:51
 25/56 A kérdező kommentje:
Szerettem a páromat, de elhanyagolt. Egy senkivel csaltam meg, semmit nem jelentett.
2014. júl. 31. 12:51
 26/56 anonim ***** válasza:
95%
Ez egy idegileg és lelkileg instabil nő, jobb is ha a párja neveli és remélem szegény gyereknek lesz egy normális pótanyukája majd. Ez az idióta meg éljen magában magányosan.
2014. júl. 31. 12:52
 27/56 anonim ***** válasza:
94%
Menj el pszichológushoz és nyugodj le. Addig ne dönts semmiben, teljesen meg vagy zavarodva. Így csak magadnak és a gyereknek ártasz.
2014. júl. 31. 12:54
 28/56 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy ha félrekufircoltál mégis miért haragszol az exedre? Nem értem,bár szerintem te sem,fordulj orvoshoz te elmeháborodott.Annyit nem érsz hogy leköpjelek.
2014. júl. 31. 12:56
 29/56 A kérdező kommentje:
Voltam pszichiátrián, értelme semmi. Kapcsolati konfliktusoknál teátrálisan viselkedek, ennyi. Járok pszichológushoz, mert kötelezett rá a gyermekvédelem, szerinte normális vagyok. Már amennyire egy ember az lehet.
2014. júl. 31. 12:56
 30/56 anonim válasza:
40%

Én egy nagyon kedves, soha senkinek rosszat nem akaró, jószívű nő vagyok. Életemben először mondok ilyet:

Lehet jobb lett volna, ha az az öngyilkossági kísérlet nem csak kísérlet.

Teljes szívemmel sajnálom azt a gyermeket, akinek te vagy az "édesanyja".

2014. júl. 31. 12:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!