Megkeresnek külföldön, ha nem fizetek gyerektartást? Ha igen, tehetnek valamit?
én nem értem kérdezö
Őt jobban szeretem a gyereknél. Az első perctől. - ki az az Őt? akivel megcsaltad a párod?
Ő meg a gyereket nem akarta, de mióta megszületett, imádják egymást. - itt az Ő, a párod..ezt értem.
Én nem bírom úgy látni, hogy nem érhetek többé hozzá. Márpedig nem lehet. Ő sem akarja, és mértéktelenül haragszom is rá. Jobb, ha távol maradunk egymástól. - megint ki az az Ő? kit nem birsz ugy látni, hogy nem érhetsz hozzá??? a párodat nem birod ugy látni, hogy nem érhetsz hozzá?? -de akkor minek csaltad volna meg? és miért haragszol te mérhetetlenül rá...mikor te vagy a ludas? -vagy a gyerekedet nem birod ugy látni, hogy nem érhetsz hozzá- de miért ne érhetnél hozzá? :D
semmit sem értek már.
Miért is nem akarsz fizetni? Azért a gyerekért Te is felelősséggel tartozol, és hozzá kell járulnod a gyermek neveléséhez, ha már máshogy nem is, de anyagilag.
Vegyük sorra: írod, nem akarta a gyereket, de most imádják egymást, te meg a párodra fogsz mindent, ő a hibás, és még a gyereket is eldobod magadtól? Oké, értem, hogy vannak mentális problémák, de ott van a gyerek, akinél jobban szereted a volt párodat. Szerintem vonulj be a pszichiátriára, és kezeltesd magad a szuicid hajlamod miatt. És eszedbe se legyen felkeresni őket, hagyd, hogy boldogok legyenek.
Ásd el magad te genetikai hulladék!!
Add is oda a gyereket az apjának,sokkal jobb lesz ott neki mint veled!
Én egy nagyon kedves, soha senkinek rosszat nem akaró, jószívű nő vagyok. Életemben először mondok ilyet:
Lehet jobb lett volna, ha az az öngyilkossági kísérlet nem csak kísérlet.
Teljes szívemmel sajnálom azt a gyermeket, akinek te vagy az "édesanyja".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!