Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megkeresnek külföldön, ha nem...

Megkeresnek külföldön, ha nem fizetek gyerektartást? Ha igen, tehetnek valamit?

Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 11:39
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
96%
Fizess és akkor nem fognak megkeresni.
2014. júl. 31. 11:39
 2/56 anonim ***** válasza:
54%

Igen, megtalálnak, és köteleznek fizetésre. Ha nem akarsz fizetni, akkor letiltják a jövedelmedböl, ha meg nincs, akkor kiutasítanak az adott országból. Ha meg netán feketén dolgozol, akkor már csak azért is igen komoly penzbeli büntetésre, esetleg börtönre is számíthatsz.

Sokkal "okosabb" (meg becsüleresebb is), ha rendesen fizetsz a gyerek(ei)d után.

2014. júl. 31. 11:41
 3/56 anonim ***** válasza:
69%
Nem keresnek meg. Ez azért nem akkora ügy hogy nemzetközi körözést adjanak ki ellened, és ameddig azt nem adnak ki külföldön nem tudnak veled semmit kezdeni. De ha ki is adnak ellened akkor ameddig nem kerülsz összetűzésbe a törvénnyel, nem fognak rájönni hogy köröznek téged.
2014. júl. 31. 11:51
 4/56 A kérdező kommentje:
Megcsaltam a párom, aki most el akarja venni tőlem a gyereket, akit nem is akart, és eddig heti egyszer látott. Úgy, hogy főleg miatta ment tönkre a kapcsolatunk.. Láthatást nem akarok, nem bírom látni ezek után a pofáját, inkább vigye a gyereket. Odaítélik úgyis neki a gyereket, ha akarja, mert volt egy öngyilkossági kísérletem (ő volt az oka) és emiatt már eleve fokozottan figyelnek a gyerekre, és rám. De én hétszentség, hogy nem fizetek neki! Nincs is miből, meg egyébként sem, csak azért sem! Nem, nem és nem! Most azon agyalok, mit tehetnék..
2014. júl. 31. 11:53
 5/56 anonim ***** válasza:
100%

Szegény gyerek!

Közhely, de a gyerektartást a gyereknek fizeted, az ő eltartásához és jobb körülményeihez járulsz hozzá.

2014. júl. 31. 11:57
 6/56 anonim ***** válasza:
100%

Akkor eloszor is, nem NEKI. A gyereknek, a gyerekre.

Eloszor ezt kell megerteni. Aztan meg azt, hogy ruhellhetsz valakit amennyire csak birsz, attol meg a gyerekednek o a masik szuloje. Egymastol el lehet valni, a gyerektol nem.

2014. júl. 31. 12:02
 7/56 anonim ***** válasza:
77%
Szánalmas egy ember vagy, nem véletlen, hogy a párod nem akarta a gyereket, tőled nem akarta te szerencsétlen. Komolyan szegény gyereket sajnálom.
2014. júl. 31. 12:04
 8/56 anonim ***** válasza:
84%

Koma, megcsináltad a gyereket. Lényegtelen, hogy te hányszor voltál öngyilkos, meg ki kit csalt meg hányszor.

Legyél mér férfi, mert eddig nem sikerült, úgy látom.

2014. júl. 31. 12:22
 9/56 A kérdező kommentje:
A gyereknek sem fizetek! És lehet sajnálni, onnantól, hogy elviszi, nekem már nem a gyerekem! Ahogy kilép vele az ajtón, elmondok egy imát, összepakolok, és elhúzok a francba.
2014. júl. 31. 12:23
 10/56 A kérdező kommentje:
Én a nő vagyok.
2014. júl. 31. 12:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!