Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megkeresnek külföldön, ha nem...

Megkeresnek külföldön, ha nem fizetek gyerektartást? Ha igen, tehetnek valamit?

Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 11:39
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
Azért, mert nem írom le miért haragszom rá, miért én vagyok az őrült?
2014. júl. 31. 12:59
 32/56 anonim ***** válasza:
44%

"Én egy nagyon kedves, soha senkinek rosszat nem akaró, jószívű nő vagyok. Életemben először mondok ilyet:

Lehet jobb lett volna, ha az az öngyilkossági kísérlet nem csak kísérlet."

Nem vagy te jószívű. Jószívű az, aki segíteni próbálna, megérteni a helyzetet, amennyire lehet, a jó irányba terelni. Akkor is, ha a probléma olyan, amivel nem ért egyet, vagy nem tetszik neki. Úgyhogy nem vagy jószívű, nyugi.

2014. júl. 31. 13:03
 33/56 anonim válasza:
86%
Kedves 32-es. Ennek a nőnek, hogy segítenél? Beletöltöd tölcséren keresztül az anyai ösztönt?
2014. júl. 31. 13:06
 34/56 anonim ***** válasza:
84%
Gondok vannak az értékrendeddel&nem vagy anyának való! És tudod, miért vagy bolond? Mert el akartad dobni az 1forintos életed egy pasi miatt, teszel a gyerekre, akinek lett volna szüksége rád. Ez a nem normális.. De te sem vagy az..
2014. júl. 31. 13:09
 35/56 A kérdező kommentje:
Magyarul önző vagyok. Majd szóljon valaki, ha az önzés betegség, és kezeltetem magam.
2014. júl. 31. 13:11
 36/56 anonim ***** válasza:
86%

32.

Azért a nagy lelki gondjai mellett, amit mi szemetek nem értünk meg, a kérdező legnagyobb problémája mégis az, hogy milyen módon úszhatná meg, hogy a gyereke után, akit el akar dobni, egy fillért ne kelljen fizetnie. Már bocs, de itt nemcsak lelki gondokkal van a bibi.

2014. júl. 31. 13:11
 37/56 anonim ***** válasza:
83%
Ne kezeltesd magad, nem kell, élhetsz ilyen nyomorult magányos életet is.
2014. júl. 31. 13:13
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg hibbant vagy. Jobb is lesz nekik nélküled.
2014. júl. 31. 13:14
 39/56 anonim ***** válasza:
100%
Te csalod meg, o meg akarja a gyereket. Te csak megfogni akartad a pasit a gyerekkel.. Szoval megcsalod, aztan latni se akarod, inkabb vigye a gyereket. Igazan normalis gondolkodas! :D
2014. júl. 31. 13:16
 40/56 A kérdező kommentje:
Ő tudja miért csaltam meg. Ti csak annyit láttok, megcsalás, blabla, elhagyom a gyerekemet. De ez a férfi már kevésbé vágyott rám, mint nőre, és voltak azért dolgok a számláján... Ő tudta, hogy meg fogom őt csalni, ha így mennek tovább a dolgok, mondta is nekem, hogy azt álmodta, hogy megcsalom. Megtettem. Szerintem teljesen egyértelmű, hogy a gyerek nála legyen. Akármit csinálnék, ennél nincs jobb megoldás. És hogy fizessek neki ezért, teljesen az elveim ellen való!
2014. júl. 31. 13:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!