Mi történik, ha a MASZ szabályzatában aláhamisítom, h a szüleim felelőséget vállalnak értem, de ők nem tudnak semmiről?
A MASZ magánokirat. Ilyet bárki kiállíthat bármiről.
Ha aláhamisítod, és azt felhasználod, az magánokirat hamisítás.
"Az okirat az eljárásjogokban olyan bizonyítási eszköz, amely a benne foglalt tények, adatok, nyilatkozatok, körülmények, cselekmények valóságát bizonyítja."
Bár nem teljes bizonyító erejű magánokirat, de hamisítása szabálysértés, és egy évig terjedő szabvesztéssel is sújtható, bár a bíró személyes megítélésének tárgya, hogy elfogadja-e, mint bizonyíték, vagy nem.
A milyen orvosi ellátásra válaszolva: ha bármi sérülés éri játék közben, pl kimegy a bokája, azt a helyszínen tartózkodó orvosi csapat köteles ellátni, és ennek a csapatnak a "napidíját" legtöbb esetben a játékszervező állja. Na ezt fizettetik ki veled, ha hülye vagy.
A mentő kimegy érte, viszont a pályán kell lennie állandó orvosi felügyeletnek, akikért fizetni kell. Nehéz felfogni? A TB nem fizeti azt a mentőautót, ami egy zártkörű rendezvényen áll és vár... Kivétel akkor, ha a rendezvény közterületen van tartva, és indokolt az orvosi szolgálat.
De mint mondtam, nincs ember a földön, aki a MASZ-ra hivatkozva pereskedne.
létrehoztam 2 haverommal a MHUSZ-t a Magyar hógolyózás utcai szabályzata.
Ezentúl csak piros sapkában és kék sálban lehet utcán hógolyózni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!