Mi történik, ha a MASZ szabályzatában aláhamisítom, h a szüleim felelőséget vállalnak értem, de ők nem tudnak semmiről?
Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 22:28
1/20 anonim válasza:
Megtapasztalod a saját bőrödön, milyen büntetéssel jár az okirat-hamisítás.
3/20 anonim válasza:
"mi az a MASZ?"
az, amit a kérdező turbál :D
5/20 anonim válasza:
Ha nem történik veled baleset a játék során, akkor semmi. Ha igen, akkor szopol.
6/20 anonim válasza:
De akkor főleg azért szopol, mert baleset történt veled
7/20 anonim válasza:
a masz nem törvény.
pár ember kitalálta ennyi.
tehát nem követtél el semmit.
8/20 anonim válasza:
Az összes törvényt "pár ember kitalálta"...
Ha te a játékszervezőnek hamisított MASZ nyilatkozatot adsz át, az okirathamisítás, nem jó ötlet. Nem valószínű, hogy ezért bárki beperelne, de minden esetleges kárigényedről le kell mondanod a szervező javára, illetve ő jogosan terjeszhet be kárigényt feléd, például az orvosi ellátásért, ha valami bajod esik.
9/20 anonim válasza:
a MASZT a postás a hegesztő a villanyszerelő találta ki. Nem törvényhozó politikusok.
Jelents fel a rendőrségen engem hogy megsértettem 20 Masz szabályt ! várom mikor jönnek hogy elvigyenek kihallgatásra.
10/20 anonim válasza:
milyen okirat ? milyen orvosi ellátás költségei ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!