Akik korábban a FIDESZ-t szidták a médiatörvények miatt - mondván megszűnt a szólásszabadság -, ehhez mit szólnak?
Edward Snowden. Amúgy kezdődik. Én megmondtam. Na ugye mit mondtam. Stb.
Három indok: ez tehát személyiségi jogok (persze attól még lehallgatnak) kettő jog védelem
három a legütősebb és legszélesebb körű a terrorizmus.
Ezekkel a szavakkal fogják letiltani a szólásszabadságot a neten.
Igazából, rá is férne az internetre egy erős cenzúra, de ezt globálisan úgy sem lehet megoldani.
A médiatörvény meg egy tök más jellegű dolog, hogy jön ide?
10:30 [link]
Hogy kezdődnek a diktatúrák? Csak nem a cenzúrával? jaaaaah lehet
Ennek semmi köze nincs a média törvényhez, sőt, még a szólásszabadsághoz sem.
Csak arról van szó, hogy amit korábban felraktam az internetre, azt szeretném töröltetni.
Ti tényleg ennyire gyengék vagytok vagy csak tettetitek?
Forest Gump.és úgy szólítanak hogy Forest Gump?
nem az internet lesz cenzúrázva !!! atya isten.
arról van szó hogy letilthatod a gogglenél hogy ha valaki beüti nevedet a keresőbe akkor ne adj ki az adataidat , vagy cikkeket amik rólad megjelentek.
2 élű a dolog, mert véd téged is . pl ha voltál bárlistás akkot ha erre rákeresnek megtalálják és mondjuk emiatt hátrány ér valahol. De mondjuk te rendezted a dolgaid akkor ehhez senkinek nincs köze.
a másik pl egy anyagyilkos vag szatír is töröltetheti a róla megjelent cikkeket vagy bejegyzéseket.
politikusokra , állami vezetőkre ezek nem vonatkoznak, ők nem kéretnek törlést!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!