Mi van akkor ha, az Mszp, Jobbik, Lmp azt mondja na nekem ebből a fideszből több, csinálj amit akarsz és mindenki felmond? Fennmaradhat így a fidesz?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 10:14
1/15 A kérdező kommentje:
több nem kell/szorry
2014. ápr. 14. 10:15
2/15 anonim válasza:
".. mindenki felmond?.." ???????????
3/15 anonim válasza:
Még egy ugandai cserediák. Érti ezeket a kérdéseket valaki?
"na nekem ebből a fideszből több" -ez jelent valamit?
4/15 Passiflora válasza:
Megkérdezhetem, hogy neked már van szavazati jogod, vagy esetleg fiatalabb vagy?
5/15 anonim válasza:
Nagyjából ez a különbség a tizenévesek mentalitása és egy (felnőttekből álló) párt gondolkodása közt. Nem lehet mindent eldobni/uninstallálni/kitörölni/szakítani vele, ami-aki nem tetszik és újrakezdeni. Az életben a megoldások keresése az ami felelőssé teszi az embert.
6/15 anonim válasza:
Mi az, hogy felmond. Ha nem jár be a parlamentbe az összes ellenzéki, attól a Fidesz még működik a 2/3 miatt.
7/15 anonim válasza:
Ez van érdekes kérdés. Meg történhet talán igen.
8/15 A kérdező kommentje:
Ha felmond az mszp, jobbik, lmp, vagy lemond, ha így jobb, akkor a fidesz 133 mandátummal vezethet egy Országot?
2014. ápr. 14. 10:45
9/15 anonim válasza:
Nem jobb, csak érthetöbb!!!! Ettöl független OV tevékenysége, a 2/3 igy is ugy is mindent visz. A többire semmi szükség (max gáncsoskoddnak egy kicsit!)
10/15 anonim válasza:
Az egvilagon semmi jelentosege nem lenne, az Orszaggyules felenek kell jelen lennie hatarozatkepesseghez, a Fidesz-KDNP meg onmagaban a ketharmada.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!