Most akkor ismét szabadon nácizható a Jobbik?
Vajon mért kellett lemondania? Valóban létezik egy háttérben megbúvó hatalom, aminek a Jobbik párt ennyire szúrja a szemét hogy már a bíróság ügyeit is befolyásolni tudják?
"létezik egy háttérben megbúvó hatalom, aminek a Jobbik párt ennyire szúrja a szemét "
Igen, létezik. Úgy hívják, hogy józan emberi értelem.
"józan emberi értelem"
Ja persze, az emberi értelem, dübörög a gazdaságunk, irigylésre méltó helyzetben vagyunk mert értelmes vezetőink voltak eddig is... Hát persze, erre nem gondoltam...
Majd miután adunk nekik is esélyt, és nem vezetik jól az országot akkor kijelenthetjük hogy blőd.
Jelen esetben viszont az van hogy az MSZP csúnyán leszerepelt, és a Fidesz jelenleg és a közelmúltban is elkezdte tömni a zsebét.
Tiszta vezetést akarok, olyat ahol nem a mutyizás van hanem fejlődés. Azokban a községekben ahol jobbikos polgármester a vezető ott rend van és fejlődés. Országos szinten is jó lenne már egy ilyen.
"Ja persze, az emberi értelem, dübörög a gazdaságunk, irigylésre méltó helyzetben vagyunk mert értelmes vezetőink voltak eddig is... Hát persze, erre nem gondoltam..."
Józan emberi értelem: azokra vonatkozik, akik átlátnak a "frappáns", mindent leegyszerűsítő lózungokon, és képesek a nemzeti érzelmeken felülemelkedve gondolkodni. Ahol a GDP csökken vagy stagnál, a munkanélküliség emelkedik, és százezrek szinte menekülnek az országból, ott valami nagyon nem stimmel. Eközben a média reggeltől-estig szajkózza, hogy gazdasági csoda szemtanúi vagyunk, a kormány zseniális intézkedéseket hoz és minket irigyel az egész világ. Ha a Jobbik lenne kormányon, ugyanez menne, csak még bőszebb propagandával, az EU-tól és általában az európai világtól még inkább távolodva, Kazahsztán, Belorusszia Azerbajdzsán, Irán és mindenféle kulturális "mintaországok" irányába, és még rosszabb gazdasági mutatókkal...
"Majd miután adunk nekik is esélyt, és nem vezetik jól az országot akkor kijelenthetjük hogy blőd. "
A józan észhez még az is hozzátartozik, hogy ha egyszer egy orvosság nem használt, sőt, rosszul lettem tőle, akkor nem veszem meg még új néven, és másik patikában sem. A tartalom ugyanaz.
Inkább legyünk olyan, mint Oroszország vagy Azerbajdzsán , minthogy egy Cigányország legyen ebből az országból.
Az nyugat-európai államok öngyilkos politikát folytatnak.
40 év múlva nem is fognak már létezni.
Ha Magyarország így folytatja akkor elpusztul ,ahogy a többi.
Én pedig nem akarom a gyermekeimet majd egy olyan országban nevelni ahol terror az életük az előző generációk hülyeségei miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!