800 ezret kapott a Fradi (tudom már nem most volt) de akkor most van szólásszabadság vagy nincs?
Egy feliratért minek kell itt az eszét játszani Csányinak?
Most vagy van szólásszabadság vagy nincs ez az utóbbit jelenti...
Mocskos MLSZ...
"de akkor most van szólásszabadság vagy nincs"
Régi vicc jut erről eszembe.
Míg a Szovjetunióban szólásszabadság, az USA-ban szólás utáni szabadság van...
Valahogy úgy :D
Meg ilyet is hallottam:
Múltkor például Győrben a Maccabi meccsen valaki zsidózót kiakarták rángatni a rendőrök a csávót aztán felállt a szektor és megindult a zsaruk felé azok meg megtántorodtak mindjárt/rögvest :D
És?
Ha azt írták volna ki, hogy Éljen a Fidesz akkor nem lett volna semmi pedig az sem oda való...
Mert a sok tanulatlan azt hiszi a benne szereplő szabadság miatt, hogy retorzió nélkül akárki, akármit mondhat és az a szólásszabadság keretein belül rendben van.
Tanuljatok jogot, tahók.
Mozgásszabadság is van, meg magánlakás sérthetetlenségéhez való jog is. Akkor most bemehetek a szomszédhoz amikor csak kedvem van, vagy nem?
Kb így viszonyul egymáshoz az, hogy van szólásszabadság is, meg emberi méltóság is.
Szerintem is legyen joga mindenkinek olyan náci képét kialakítania önmagáról, amilyet akar (kár ezen vitatkozni, a társadalom nagy része ezt fogja róla gondolni).
Viszont! A nézőtérre is vonatkoznak az MLSZ bizonyos szabályai. És ezek értelmében a "szurkolók" szabálytalanságot követtek el, amit viszont a csapatra kirótt bírsággal büntetnek. Tetszik vagy sem, ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!