800 ezret kapott a Fradi (tudom már nem most volt) de akkor most van szólásszabadság vagy nincs?
Egy feliratért minek kell itt az eszét játszani Csányinak?
Most vagy van szólásszabadság vagy nincs ez az utóbbit jelenti...
Mocskos MLSZ...
Az MLSZ stadionokban való viselkedésre vonatkozó szabályzatának nem kell feltétlenül korlátlan sajtószabadságot biztosítania.
A szólásszabadság az állam részéről tett nyilatkozat hogy nem pofázik bele az állampolgárok bármilyen helyen és felületen folytatott bájcsevejébe, szigorúan a mi érdekünkben, hogy megvédjen a másik véleményétől.
Magánemberként azt hagyok faképnél ,vagy hallgattatok el a magánterületemen akit csak úri kedvem tartja, illetve szabhatok olyan felhasználási feltételeket, amit a belépő fél a szolgáltatás igénybevételével ráutaló magatartással el is fogad.
Különböző jogokat garantálni kell jogszabályi alapon, a szerződést megkötő feleknek, a szólásszabadság viszont nem tartozik ezek közé.
Lehet az MLSZ-nél reklamálni a döntése miatt.
Kedves barátom, a jövő héttől napi 24 órában lesznek eberek a házad előtt (én szervezem) és téged szemétnek, tolvajnak, hazugnak, hazaárulónak, melegnek, zsidónak, cigányak meg még mindenfélének fognak nevezni. Ezeket táblán hirdetik az ajtód előtt. Egyébként csendben lesznek és illedelmesek. A további szövegeket majd még kitalálom, ne félj, jó a fantáziám. Ugye te is így gondolod a szólásszabadságot. Néha beülhetünk egy sörözőbe, néhány haverom oda is követ, külön erre az alkalomra kitalálunk majd valami jó kis csámcsogóst. Remélem jót dumcsizunk.
Ugye te is így képzeled a szólásszabadságot. Igyekeztem szorosan tartani magam az intencióidhoz.
"6-os a demokrácia pont azt jelenti, hogy bárki bármit mondhat."
Nagyon ostoba vagy.
12-es kommentelő!
Vagy te, vagy én értjük félre a helyzetet, de itt (ha jól ismerem a sztorit) egy adott helyen, a stadionban STATIKUS ÉS NEM DINAMIKUS tábláról volt szó.
Egy stadionban, a lelátón fél órára kihelyezett transzparenst nehogy már azonosíts a zaklatással. Két külön fogalom.
Ez nagyon durva csúsztatás.
Bár, ha a fradi szurkolók táblával követték az utcán mindenfelé Csányit, sőt még beültek a nappalijába tévét nézni, akkor neked van igazad.
Megjegyzem Csányinál kisebb gazembert is kötöttek már fel...
"Egy feliratért minek kell itt az eszét játszani Csányinak?"
A diktátoroknak sosem volt önkritikájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!