Ez már csendháborításnak számít?
Üdv!
egy harmadik emeleti lakos vagyok,
alattam a 2. emeleten már hetek óta reggel 8tól este 10-11 ig folyamatosan szól a hangos zene, nem az a jajj becsukom az ablakot típusú, hanem amire hiába veszem fel a fejhallgatómat, és tekerem be a fejemet egy takaróval még hallom! valamint az ablakomon csak úgy dől befelé a cigaretta füst!
ez már végre csendháborításnak minősül? nem hallkítják le semmilyen kérésre!
kopogásra sem reagálnak, a padlóm úgy rezeg, hogy egy pohár víz pl felborul rajta nem áll meg!
és már kezdenek elszakadni az idegeim, mert 2-4 hete folyamatosan hallgatnom kell ezt a repetitív techno borzalmat, amit folyamatos káromkodás rohamokkal és olykor-olykor egy részeg okádással fűszereznek...
hívhatom a zsarukat? vagy ők nem tesznek semmit?
"Ilyen, ebben a formában nincsen. "
Te egy troll vagy, vagy tényleg ennyire nem értesz a joghoz?
Akkor egy szombati, jogi témájú fejtágító laikusoknak: a szabálysértési törvény (2012. évi II. törvény) NEM egyenlő a büntető törvénykönyvvel (2012. évi C. törvény), a polgári törvénykönyvvel pláne nem... (2013. évi V. törvény).
Ha kérdésed van, tedd fel nyugodtan.
"Ha kérdésed van, tedd fel nyugodtan."
Nem hiszem, hogy sokan kérdeznének egy önjelölt kamujogászt....
figyi, nem akarom senki pártját fogni, de meg kell, hogy kérjelek titeket, hogy a magánügyeiteknek nyissatok topicot vagy beszéljétek meg privátban!
mellesleg mindannyiotoknak köszönöm a választ!
és a hasznosnak vélt eszmecsere lefolytatását is! (természetesen kivéve a másodikon lakú parasztot aki nagyon angyon viccesnek érezte magát a kommentjével)
ma 19:15
Azt a jobbikos fitymát természetesen hagyd figyelmen kívül, nemtom mért képzeli szakvizsgás jogásznak magát XD lehet fejre esett.
Ha a leírt helyzet fennáll, tegyél bejelentést a rendőrségen. Nem "csendháborítás" miatt, hanem köznyugalom megsértése okán fognak eljárni. Minden jót neked, remélem megoldódik a problémád.
Kedves kérdező: nyugodtan hivatkozhatsz csendháborításra, de ha elmondod a rendőröknek azt, amit a kérdésben leírtál, intézkedni fognak.
30%-os: nem vagyok jobbikos, soha nem is szavaztam rájuk; semmi közöm ahhoz párthoz. A stílusod viszont téged minősít. Nos, én valóban joghallgató vagyok, te viszont -- láthatólag -- abban a hiszemben éltél, hogy a szabálysértés egyenlő a bűncselekménnyel... No comment. Tessék, segítek: [link]
Hát persze, hogy joghallgató vagy. Amúgy nem. Csak szimplán sötét.
Ha beírod a google-be a gyaksis nevedet, meg a "jobbik" kulcsot, ki is jönnek a kérdések, amik alá válaszoltál /mindig a jobbik mellett állást foglalva/, sőt, vitáztam is már veled. Szóval ez nem jött be.
Most már csak azt nem értem, mégis mi értelme hazudozni, meg hülyeségeket beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!