Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez már csendháborításnak számít?

Ez már csendháborításnak számít?

Figyelt kérdés

Üdv!

egy harmadik emeleti lakos vagyok,

alattam a 2. emeleten már hetek óta reggel 8tól este 10-11 ig folyamatosan szól a hangos zene, nem az a jajj becsukom az ablakot típusú, hanem amire hiába veszem fel a fejhallgatómat, és tekerem be a fejemet egy takaróval még hallom! valamint az ablakomon csak úgy dől befelé a cigaretta füst!

ez már végre csendháborításnak minősül? nem hallkítják le semmilyen kérésre!

kopogásra sem reagálnak, a padlóm úgy rezeg, hogy egy pohár víz pl felborul rajta nem áll meg!

és már kezdenek elszakadni az idegeim, mert 2-4 hete folyamatosan hallgatnom kell ezt a repetitív techno borzalmat, amit folyamatos káromkodás rohamokkal és olykor-olykor egy részeg okádással fűszereznek...

hívhatom a zsarukat? vagy ők nem tesznek semmit?

2014. márc. 29. 16:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Ilyen, ebben a formában nincsen. "

Te egy troll vagy, vagy tényleg ennyire nem értesz a joghoz?

Akkor egy szombati, jogi témájú fejtágító laikusoknak: a szabálysértési törvény (2012. évi II. törvény) NEM egyenlő a büntető törvénykönyvvel (2012. évi C. törvény), a polgári törvénykönyvvel pláne nem... (2013. évi V. törvény).

Ha kérdésed van, tedd fel nyugodtan.

2014. márc. 29. 19:09
 12/17 anonim ***** válasza:

"Ha kérdésed van, tedd fel nyugodtan."

Nem hiszem, hogy sokan kérdeznének egy önjelölt kamujogászt....

2014. márc. 29. 19:10
 13/17 A kérdező kommentje:

figyi, nem akarom senki pártját fogni, de meg kell, hogy kérjelek titeket, hogy a magánügyeiteknek nyissatok topicot vagy beszéljétek meg privátban!

mellesleg mindannyiotoknak köszönöm a választ!

és a hasznosnak vélt eszmecsere lefolytatását is! (természetesen kivéve a másodikon lakú parasztot aki nagyon angyon viccesnek érezte magát a kommentjével)

2014. márc. 29. 19:15
 14/17 anonim ***** válasza:

ma 19:15

Azt a jobbikos fitymát természetesen hagyd figyelmen kívül, nemtom mért képzeli szakvizsgás jogásznak magát XD lehet fejre esett.

Ha a leírt helyzet fennáll, tegyél bejelentést a rendőrségen. Nem "csendháborítás" miatt, hanem köznyugalom megsértése okán fognak eljárni. Minden jót neked, remélem megoldódik a problémád.

2014. márc. 29. 19:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: nyugodtan hivatkozhatsz csendháborításra, de ha elmondod a rendőröknek azt, amit a kérdésben leírtál, intézkedni fognak.

30%-os: nem vagyok jobbikos, soha nem is szavaztam rájuk; semmi közöm ahhoz párthoz. A stílusod viszont téged minősít. Nos, én valóban joghallgató vagyok, te viszont -- láthatólag -- abban a hiszemben éltél, hogy a szabálysértés egyenlő a bűncselekménnyel... No comment. Tessék, segítek: [link]

2014. márc. 29. 19:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát persze, hogy joghallgató vagy. Amúgy nem. Csak szimplán sötét.

Ha beírod a google-be a gyaksis nevedet, meg a "jobbik" kulcsot, ki is jönnek a kérdések, amik alá válaszoltál /mindig a jobbik mellett állást foglalva/, sőt, vitáztam is már veled. Szóval ez nem jött be.

[link]

Most már csak azt nem értem, mégis mi értelme hazudozni, meg hülyeségeket beszélni.

2014. márc. 29. 19:35
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2014. márc. 29. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!