Csendháborításnak számít, ha valakinek éjjel egy lakótelepen fölöslegesen szól a riasztója a kocsijában?
Ha éjjel szólal meg, én nem lennék benne biztos, hogy fölöslegesen szól.
Csak egy példa: Nekünk nincs riasztó a kocsinkban, KÁR, ugyanis valamelyik évben a kereket lopták ki alóla és ráállították a vázra, mivel riasztó nem szólt, már csak reggel vettük észre, hogy megkárosítottak minket.
Elvileg az, gyakorlatban nem igazán, akkor lehet csendháborítás, ha riasztó folyamatosn szól, állandóan hamis riasztást ad. Ha viszot csak egyszer-egyszer szólal meg az más tészta, hiszen a riasztónak alapfeladata, hogy csendet háborítson, és felhívja a figyelmet.
Amennyiben nagyon zavar, úgy próbáld megkeresni a tulajt, és beszélni vele.
Keresd meg a tulajt, és kérd el, vagy derítsd ki a telszámát. minden éjjel amikor riaszt, hívd fel álmából, hogy lopják a kosiját, mert szól a riasztó .
Párszor felköltöd este, éjjel, csak elgondolkodik, hogy kicserélje azt gagyi riasztót normálisra.
Köszi a válaszokat!
Tényleg téves a riasztás, ahányszor szól, mindig kinézek, és sehol senki, egy lélek sincs az utcán.
De ez a telefonon felhívós nagyon jó ötlet, ki fogom deríteni a számát és minden alkalommal kedvesen figyelmeztetem, hogy jöttek lopni :)
szivesen.
Azért javasoltam mert nekeünk bevált.
Mellettünk egy kis abc van, és régebben minden éjjel beindult a riasztó, én meg képes voltam hajnali 2 kor is feltelefonálni a tulajt, hogy baj van, kapcsolja ki.
Akkor neki fel kellett kelni eljönnni az utcába és kikapcsolni.
pár alkalom után kicseréltették egy normális riasztóra, ami nem jajveszékel a semmire! :-))
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!