Milyen következményei lehetnek, ha nemjárok iskolába?
Nem könnyű kérdés, az tuti!
De mivel itt senki nem ismeri a konkrét körülményeidet és a körülötted meglévő lehetőségeket, itt nagyon nem is lehet helyes választ adni.
Javaslatként én azt adnám, hogy ezzel a problémával az osztályfőnöködet vagy egy szimpatikusabb tanárodat keresd meg, aki képben van a helyi viszonyokkal és hajlandó segíteni. Valószínűleg kapnál segítséget az esetlegesen igénybe vehető támogatásokkal kapcsolatosan is.
Egy biztos, ma már diplomások is rohangálnak egy-egy gagyibb állásért is, mert annyira nincs munka. És a statisztikák szerint ők helyezkednek el még a legegyszerűbben. Ez azt jelenti, hogy neked szakma, sőt akár érettségi nélkül gyakorlatilag esélyed sincs. Vagy ha találsz is munkát, valami olyat, aminél nagy szívás árán keresel kevés pénzt.
Ha viszont kihúzod egy kicsit, és tanulsz még, akkor javulnak az esélyeid egy normális állásra.
Ahogy írtam az elején, biztos vagyok benne, hogy ez egy nehéz kérdés, de éppen ezért nagyon óvatosan kell vele bánnod és szerintem ameddig csak lehet megmaradni a suli mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!