Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Rég volt és már nem lehet mit...

Rég volt és már nem lehet mit csinálni vele, de akkor, ott milyen következményei lehettek volna? Tudtunk volna tenni valamit?

Figyelt kérdés

Soha nem meséltem ezt el senkinek, mivel amikor megtörtént, rettenetesen megijedtem, valahogy én szégyelltem magam és nem mertem elmondani senkinek, azóta pedig már feledésbe merült, csak néha jut eszembe. Most is rosszul érzem magam, hogy le kell írnom, de érdekel, hogy mi lett volna ha.

Még kisebb voltam, amikor élményfürdőbe mentünk a családommal. Már éppen készültünk hazamenni és bementem egy öltözőbe, hogy átvegyem a ruhámat. De éppen hogy kezdtem öltözni, észrevettem, hogy a mellettem lévő kabinból valaki áttart egy telefont az elválasztó alatt úgy, hogy a kamerája pont felém néz. Annyira megrémültem, hogy hirtelen nem is tudtam gondolkozni, hogy mit csináljak, gyorsan összekapdostam a cuccaimat és törölközőbe csavarva kirohantam. A többiek is pont öltözni voltak, de nem tudtam, hogy pontosan melyik kabinokban, így nem szóltam nekik. Remegve elsiettem onnan, nehogy találkozzak a telefonossal (még alul sem mertem bekukucskálni, hogy ki vagy mi lehetett) és kerestem gyorsan egy másik, az előzőtől nagyon távoli helyen egy másik kabint, ahol átöltözhettem, de már itt is csak törölközőbe csavarva mertem. Aznap nem is mertem erre gondolni többet, de folyton az járt az eszemben, hogy vajon sikerült-e rólam megörökítenie valamit.

Aztán lassan szinte el is felejtettem az esetet, de később hallottam egy hasonló történetet, ahol meggyanúsították a lányt, hogy nem is mond igazat. Ekkor kezdtem el gondolkozni rajta hideg fejjel, hogy mit is csinálhattam volna. Nyilván nem jól reagáltam akkor. Szólhattam volna apukámnak vagy az ottani biztonsági őröknek, akik nyilván el tudta volna intézni az esetet (vagyis gondolom apukám inkább az illetőt), aztán ki tudja.

Na mindegy, tehát az érdekelne, hogy lehetett volna ennek következménye? Vagy bizonyítékra lett volna szükség hozzá? Egyszóval mi lett volna, ha?

2013. aug. 23. 23:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát, ha szóltál volna, akkor apukád helyében tuti belecsavartam volna a betonba, meg pár foga bánta volna. Az illető meg mit tehetne, feljelent? Akkor kiderül hogy egy perverz állat, azt meg nem kockáztatja meg.

Ha biztonságiak elkapják, vagy a család, akkor rendőrt is lehet hívni, telefonját elvenni, ha kiskorú voltál, akkor eljárást indítanak ellene, amit ráadásul elég súlyosan büntetnek is.

De amúgy valószínűbb az hogy mire szólsz lelép az illető is.

2013. aug. 23. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!