Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha heti egyszer lerészegedem,...

Ha heti egyszer lerészegedem, milyen következményei lesznek? 19 éves vagyok, persze nem életem végéig akarom ezt csinálni.

Figyelt kérdés

Ne ítélkezzetek kérlek, nem sokat tudok az alkohol negatív hatásairól, ezért okulni szeretnék.

Köszönöm!

2010. okt. 21. 02:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Jobb esetben romlik a koncentrációd, kicsit amotivált leszel, lusta és szétszórt. Rosszabb esetben heti 2 ivászat lesz belőle, aztán 3,4, majd később minden nap, és ha csak egy fél napig nem, akkor jön az a rossz érzés. érdekes játék ez a testeddel.
2010. okt. 21. 03:10
 2/5 anonim ***** válasza:
azért annyit hozzátennék, nem mindegy miért iszol, hol, és mennyit, milyen lelki állapotban. nagyon sokminden számít a függőség és a testi, szellemi ártalmak kialakulásában :)
2010. okt. 21. 03:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Barátokkal buliban (vagy buli előtt) :)

Köszi szépen!

2010. okt. 21. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól, hogy elmész egy buliba még nem kell tök részegnek lenni. Természetesen nem azt mondom, hogy legyél teljesen józan, egy kis gátlásoldás nem árt. De ne legyél annyira részeg, hogy nem emlékszel arra mit csináltál előző nap, vagy egy napig full másnaposan fetrengjél.

Amúgy heti egy alkalom, az még nem olyan vészes.

2010. okt. 21. 09:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg magadtól: alkohol nélkül nem buli a buli? Előbb utóbb az alkohol rabja leszel ilyen rendszerességnél, és mindig találsz majd magadnak mentséget, hogy miért iszol. Egy-két pohár alkohol még nem gond szerintem, de ha full részegedésig iszol minden héten, annak nem lesz jó vége!
2010. okt. 22. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!