Ki tudom tagadni JOGILAG a saját szüleimet? Hitel problémák miatt.
A szüleim hiteleket vettek fel, ráadásul hiába mondom nekik, hogy lenne megoldás, járjanak utána, nem érdekli őket, csak panaszkodnak hogy sokat kell fizetni. Kb 75 éves korukra fizették volna vissza ha a forint állandó maradt volna, de már előre látom, hogy az ő hülyeségüket majd nekem kell fizetni.
Tehát
1. ki tudom-e tagadni őket jogilag
2. ha ez megtörténik, akkor mentesülök-e az ő anyagi problémáik alól?
Így is nyomorult életem van, nem akarok milliós adósságokat örökölni.
Persze semmi baj nincs az ilyennel, az más kérdés hogy általában átverik az embert.
De ennek kb annyi értelme van mint népszavazást kiírni arról hogy a halálbüntetést bevezessék-e vagy legyen ingyen sör. Az átlagember nem fog gondolkodni. Tehát inkább azzal értek egyet hogy a devizahitelt nem is lett volna szabad magánembereknek ajánlani.
Akkor nem 320 hanem 328 vagy 238 vagy valami ilyen szám volt, ha annyira szakértő vagy benne, keress utána, nem fogok. Legalább 200% volt, az biztos.
Akkor ezt megbeszéltük.
"Az átlagember nem fog gondolkodni."
Persze gondolom magad azért nem sorolod ebbe a kategóriába, ugye? :) Hisz' te azért más vagy. Meg én is. Igazából a jelenlévők mind kivételek. Csak ŐK a hülyék, mi meg vagyunk a helikopter?
Kicsit nagy arc kell egy ilyen sommás kijelentéshez, nem gondolod? :)
"Tehát inkább azzal értek egyet hogy a devizahitelt nem is lett volna szabad magánembereknek ajánlani. "
Te most felnőtt, döntésképes emberekről beszélsz. Az ország sorsáról is dönthetnek 4 évente (esetleg irányíthatják azt), családjuk és felelős munkájuk lehet, autót vezethetnek, stb.
Nem hiszem, hogy meg kellene védeni őket önmaguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!