Hogyan vegyem rá a szüleimet egy saját lóra?
lovagolok, hely is meg van hozzá.
szeretnék egy hosszú levelet írni nekik, mert ők ezt nem gondolják komolyan,hogy én mit meg nem tennék egy saját lóért, hogy nekem a legnagyobb álmom válna valóra.
Egy levelet szeretnék írni, ami elgondolkoztatja őket ezen. Segít valaki?
Légyszíves.
Egy levéllel nem oldódik meg a ló etetése, orvosi költségei és a napi nem kevés rá szánt idő.
Ezt nem bántás kép írom de hidd el a szüleid tudják hogy mit beszélnek.
Egy levél nem oszt nem szoroz, lehet akármilyen szívhez szóló.
Miért levelet akarsz írni? Hány éves vagy?
Egyébként egy ló elég drága dolog, ilyen fizetésekhez képest főleg. Ugye etetés, takarítás, ellátás, satöbbi.
Csak hogy hátha felnyílik a szemed:
Egy kólika műtét (feltételezem tudod mit jelent) kb 400 EZER forint. Ez jóval nagyobb keresettel rendelkező családot is taccsravághat. És sajnos a te lovaddal is előfordulhat.
Majd veszel magadnak felnőttként.
Hány éves vagy? Mióta lovagolsz? Úgy kb hány lovon lovagoltál már eddig? Bértartásra gondoltál vagy otthon van neki elég nagy helyetek? Van valaki aki segít a lovaglásban, aki el tudja látni ha nem érsz rá és aki segít a lovat kiválasztani? Ezekre válaszolj és akkor lehet hogy többet tudunk segíteni.
Így látatlanban annyi hogy be kell nekik bizonyítanod hogy elég felelősségteljes vagy egy lóhoz. Gondolom tudod hogy iskola mellett nagyon nehéz egy lovat megfelelően gondozni. Az semmit nem ér hogy nagyon szeretnéd ha nem vagy elég felelősségteljes és határozott. Kérdezz rá konkrétan hogy mit kéne csinálnod amivel be tudnád bizonyítani hogy elég érett vagy hozzá és tényleg mindent megtennél.
Szerintem nem muszáj levelet írnod, sokkal meggyőzőbb szóban mert személyesebb. És így láthatják is rajtad hogy tényleg szeretnéd, nem úgy mint a levél esetében.
Egyébként kérdező, jó lenne, ha válaszolnál a kérdésekre.
Pl. x) kérdései elég fontosak.
Meg persze az, hogy hány éves vagy és anyudék miért mondtak nemet. A pénz miatt vagy más okot mondtak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!