Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez igaz szerintetek?

Rebelle kérdése:

Ez igaz szerintetek?

Figyelt kérdés
Azt olvastam és hallottam több helyen is , hogy amerikából át jön az év végére egész EU-ba,hogy a 18 év alattiaknak lekell adniuk az útlevelet és személyit és más fajtát kapnak , nem lesz benne mi a neme és az anyja /apja neve sem : hanem nem:- , szülo 1 / szülo 2 ( mivel majd eldönti a gyerek 18 éves korában ,hogy o fiú vagy lány akar-e lenni és van 2 apa / 2 anya is ezért nem lesz ,hogy anyja , apja ......... hát elég érdekesnek gondolom ezt az egészet és szomorúnak is ,hogy itt tartunk már , de mennyi az esélye,hogy tényleg bejöln az EU-ba?

2014. jan. 19. 11:30
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"a jogsi közokirat? tudom vele igazolni magam, bármilyen más igazolvány nélkül? és még sincs rajta a nemem."

Oké akkor tehát a te érved, hogy van olyan közokirat, amin nem szerepel a nem. Akkor az én érvem is ilyen marha egyszerű lesz: van amin meg szerepel.

Amúgy: a jogsin van kép és név, amiből azért hazai körülmények között le lehet vágni, hogy te férfi vagy nő vagy és ezt ugyebár csak belföldön lehet használni személyazonosításra. Az útlevélen lévő névből és gyakran a képből sem fogja viszont a burmai határőr kitalálni, hogy te férfi vagy vagy nő. Neki a Károly vagy a Katalin nem sokat mond.

2014. jan. 20. 01:03
 32/32 A kérdező kommentje:
A kérdés nem ez volt , amirol te itt írogatsz....:DD
2014. jan. 22. 14:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!