Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez igaz szerintetek?

Rebelle kérdése:

Ez igaz szerintetek?

Figyelt kérdés
Azt olvastam és hallottam több helyen is , hogy amerikából át jön az év végére egész EU-ba,hogy a 18 év alattiaknak lekell adniuk az útlevelet és személyit és más fajtát kapnak , nem lesz benne mi a neme és az anyja /apja neve sem : hanem nem:- , szülo 1 / szülo 2 ( mivel majd eldönti a gyerek 18 éves korában ,hogy o fiú vagy lány akar-e lenni és van 2 apa / 2 anya is ezért nem lesz ,hogy anyja , apja ......... hát elég érdekesnek gondolom ezt az egészet és szomorúnak is ,hogy itt tartunk már , de mennyi az esélye,hogy tényleg bejöln az EU-ba?

2014. jan. 19. 11:30
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
úhhh most nagyon beilyedtem :D, igen kint él és mondta ott így van az útlevél (mivel egy kommentelo megcáfolta ,hogy így lenne az US-ben írtam ezt).... híroldalt majd fogok keresni ,ha megtalálom újra és hallani a TV-bol hallottam , azt viszont bocsánat ,hogy nem vettem fel a telefonommal ,hogy utána belinkelhessem ide :)és miért, kikkel van dolgom ? Emberekkel,akiknek feltettem egy kérdést és válaszoltak rá , azért összefüggetlen a kérdés , és azért van a szülokrol kérdés ,majd a gyerekekrol , mert közben hallgattam a TV-ben és írtam is , na mindegy nem kifogásokat fogok itt írogatni és nem is kell elszámolnom magam , és én is "- qurvára bírom..." az ilyen eszetlen embereket , azért írtam ide MERT KÉRDEZNI AKARTAM ,HOGY TUD - E ERROL VALAKI VALAMIT, nem azért mert olvastam egy blogon , hozzá írtam még valamit és én kijelentettem ,hogy ez így lesz :D , na puszi
2014. jan. 19. 14:09
 22/32 tetro ***** válasza:
92%

14.09

a gond inkább az, hogy te kérdésnek álcázva állítottál valamit, majd finoman véleményt is formáltál.

2014. jan. 19. 14:12
 23/32 anonim ***** válasza:
90%

"az, hogy mi van a lába között nem túl mérvadó. vannak akiknek mindkét nemiszervük kifejlődik. meg amúgy is tök fölösleges a nem az útlevélbe. mégis minek? nem mindegy?"

Igen, van ilyen, kb 10 ezerből ha egy. Akkor ő választhat, hogy mi lehet, de ha nekem egy pénisz lóg a két lábam között akkor szerinted mondhatom én, hogy nő vagyok?

2014. jan. 19. 14:19
 24/32 anonim ***** válasza:
62%
Ez a kérdés csak egy újabb burkolt mocskolása az EU-nak. Majd, ha a híradóban is benne lesz, akkor elhiszem.
2014. jan. 19. 15:41
 25/32 tetro ***** válasza:

14.19

ennek amúgy miért van jelentősége az útlevél szempontjából? nem láttam még olyan azonosítást, ahol megvizsgálták volna a reptéren a delikvenseket, hogy a neme helyes-e.

2014. jan. 19. 15:44
 26/32 anonim ***** válasza:
Tetro, azért egy rohadt közokiraton szerepeljen már, hogy az illető férfi-e vagy nő. Vannak uniszex nevek és azért az a személyazonosítás legalapabb dolga, hogy az illetőnek a nemét tudjuk.
2014. jan. 19. 15:55
 27/32 tetro ***** válasza:

15.55

a jogsi közokirat? tudom vele igazolni magam, bármilyen más igazolvány nélkül? és még sincs rajta a nemem.

2014. jan. 19. 17:21
 28/32 A kérdező kommentje:
Igen mocskolom az EU-t :DD úristen.......
2014. jan. 19. 19:21
 29/32 anonim ***** válasza:
77%
és nincs igaza tetrónak? A jogsi okirat, tudod vele igazolni magadat, és nincs rajta a nemed. Akkor most miért is gyengeelméjű?
2014. jan. 19. 21:16
 30/32 tetro ***** válasza:

21.11

a kérdésre persze nem válaszoltál, inkább személyeskedsz, remek hozzáállás.

2014. jan. 19. 21:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!