Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez igaz szerintetek?

Rebelle kérdése:

Ez igaz szerintetek?

Figyelt kérdés
Azt olvastam és hallottam több helyen is , hogy amerikából át jön az év végére egész EU-ba,hogy a 18 év alattiaknak lekell adniuk az útlevelet és személyit és más fajtát kapnak , nem lesz benne mi a neme és az anyja /apja neve sem : hanem nem:- , szülo 1 / szülo 2 ( mivel majd eldönti a gyerek 18 éves korában ,hogy o fiú vagy lány akar-e lenni és van 2 apa / 2 anya is ezért nem lesz ,hogy anyja , apja ......... hát elég érdekesnek gondolom ezt az egészet és szomorúnak is ,hogy itt tartunk már , de mennyi az esélye,hogy tényleg bejöln az EU-ba?

2014. jan. 19. 11:30
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
88%

"de mennyi az esélye,hogy tényleg bejöln az EU-ba?"

0%-ra tippelném.

2014. jan. 19. 11:37
 2/32 anonim ***** válasza:
78%
nem értem, mi a problémád. eddig is mindenki maga döntötte el, hogy fiúnak érzi e magát vagy lánynak. olyan is volt eddig, hogy 2 férfi vagy nő nevelt egy gyereket, ebben sincs semmi újdonság. attól, hogy ezeket a jelenségeket tükrözni fogja egy útlevél, még nem változik meg a valóság, hanem éppen hogy a valódi társadalmi jelenségekre reflektálnak ezzel.
 3/32 anonim ***** válasza:
35%

Erről nem hallottam.

Ilyen elvetemült dolog USA-ban sincs, szerintem.

Ha meg lesz, akkor megérett a világ a pusztulásra.Ez már beteges.

4/32 tetro ***** válasza:
100%
mutatnál erről valami forrást, ahol olvastad?
2014. jan. 19. 11:38
 5/32 anonim ***** válasza:
59%
Nem teljesen mindegy?
2014. jan. 19. 11:39
 6/32 anonim ***** válasza:
2014. jan. 19. 11:41
 7/32 tetro ***** válasza:
89%

11.41

ez már a forrás a hírről, vagy csak simán egy melegező troll vagy?

2014. jan. 19. 11:49
 8/32 anonim ***** válasza:
89%
Ilyenről már én is olvastam régebben, de nehogy már valaki maga döntse el, hogy ő fiú vagy nő. Ez biológiai adottság, hogy ő melyik, nem lehet megváltoztatni... esetleg műtéttel, akkor meg egyértelmű, hogy át kell írni.
2014. jan. 19. 11:53
 9/32 anonim ***** válasza:
64%

"Ilyenről már én is olvastam régebben, de nehogy már valaki maga döntse el, hogy ő fiú vagy nő. Ez biológiai adottság, hogy ő melyik, nem lehet megváltoztatni"

Biológiai adottság, de azért valakinek el kell dönteni!

2014. jan. 19. 12:05
 10/32 anonim ***** válasza:
79%

Elég kamunak hangzik mivel:

- az apja neve eddig sem volt benne az útlevélbe

- az anyja neve arra szolgál hogy az azonos nevűeket megkülönböztessék és itt a szülő anya neve kell nem a nevelőé mert ugye ha két ratyi örökbe fogad akkor attól a gyerek anyja neve nem változik

- mivel 18 évesek elmúltak és még a legliberóbb helyeken is 18 éves korukban el kell dönteniük az emberkéknek hogy melyik nemhez kívánnak tartozni így ez megint csak erősen kamunak hangzik

- semmi forrásmegjelölés, dobj már valami linket de ne ilyen kuruttyot meg nyaflahírt hanem normálisat ;)

2014. jan. 19. 12:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!