Azt olvastam és hallottam több helyen is , hogy amerikából át jön az év végére egész EU-ba,hogy a 18 év alattiaknak lekell adniuk az útlevelet és személyit és más fajtát kapnak , nem lesz benne mi a neme és az anyja /apja neve sem : hanem nem:- , szülo 1 / szülo 2 ( mivel majd eldönti a gyerek 18 éves korában ,hogy o fiú vagy lány akar-e lenni és van 2 apa / 2 anya is ezért nem lesz ,hogy anyja , apja ......... hát elég érdekesnek gondolom ezt az egészet és szomorúnak is ,hogy itt tartunk már , de mennyi az esélye,hogy tényleg bejöln az EU-ba?
"de mennyi az esélye,hogy tényleg bejöln az EU-ba?"
0%-ra tippelném.
2014. jan. 19. 11:37
2/32 anonim válasza:
nem értem, mi a problémád. eddig is mindenki maga döntötte el, hogy fiúnak érzi e magát vagy lánynak. olyan is volt eddig, hogy 2 férfi vagy nő nevelt egy gyereket, ebben sincs semmi újdonság. attól, hogy ezeket a jelenségeket tükrözni fogja egy útlevél, még nem változik meg a valóság, hanem éppen hogy a valódi társadalmi jelenségekre reflektálnak ezzel.
2014. jan. 19. 11:37
3/32 anonim válasza:
Erről nem hallottam.
Ilyen elvetemült dolog USA-ban sincs, szerintem.
Ha meg lesz, akkor megérett a világ a pusztulásra.Ez már beteges.
ez már a forrás a hírről, vagy csak simán egy melegező troll vagy?
2014. jan. 19. 11:49
8/32 anonim válasza:
Ilyenről már én is olvastam régebben, de nehogy már valaki maga döntse el, hogy ő fiú vagy nő. Ez biológiai adottság, hogy ő melyik, nem lehet megváltoztatni... esetleg műtéttel, akkor meg egyértelmű, hogy át kell írni.
2014. jan. 19. 11:53
9/32 anonim válasza:
"Ilyenről már én is olvastam régebben, de nehogy már valaki maga döntse el, hogy ő fiú vagy nő. Ez biológiai adottság, hogy ő melyik, nem lehet megváltoztatni"
Biológiai adottság, de azért valakinek el kell dönteni!
2014. jan. 19. 12:05
10/32 anonim válasza:
Elég kamunak hangzik mivel:
- az apja neve eddig sem volt benne az útlevélbe
- az anyja neve arra szolgál hogy az azonos nevűeket megkülönböztessék és itt a szülő anya neve kell nem a nevelőé mert ugye ha két ratyi örökbe fogad akkor attól a gyerek anyja neve nem változik
- mivel 18 évesek elmúltak és még a legliberóbb helyeken is 18 éves korukban el kell dönteniük az emberkéknek hogy melyik nemhez kívánnak tartozni így ez megint csak erősen kamunak hangzik
- semmi forrásmegjelölés, dobj már valami linket de ne ilyen kuruttyot meg nyaflahírt hanem normálisat ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!