Ez igaz szerintetek?
"Biológiai adottság, de azért valakinek el kell dönteni!"
Igen, a doktorbácsinak, amikor kijön a baba az anyukából. Benéz a kölök lába közé, aztán közli az ítéletet.
1. Semmi bajom a meleg pasikkal / csajokkal
2. Azért KÉRDÉS volt ,mert nem tudom ,hogy igaz-e
3.Az USA-ban így van , mivel egyik rokonom kint él és elmondta
4. Linket nem tudok keresni ,mivel külföldön élek , nem a magyar híradót/web oldalokat nézem
5.Tudom ,hogy nincs benne az apa neve ,nem ma estem le én se a szélvédorol ,de ez egy új "dolog" lenne
6.Azok akik a negatív kommentekkel dobnak meg(nem mindegy, meleg gyulölo vagyok-e,stb.) kérem inkább spórolja meg az idelyét és ne írjon
13.44
külföldi link is jó. simán rakd be ide, ahol te olvastad ezt.
13.49
ez egy blog. valami híroldalt esetleg...
Mondom forrást ne valami ócska hobbiblogot
"Az USA-ban így van , mivel egyik rokonom kint él és elmondta"
Az ilyeneket qrvára bírom. De szerintem ne nagyon piszkáljátok, lassan jön a megsértődéses szakasz. Úgyis látja már mindenki kivel van dolgunk. Hagyjátok szegényt...
13.49
megkerestem az eredeti hír. túl azon, hogy több mint 3ésfél éves hír...
de csak annyiról van szó benne, hogy az anya apa kifejezést szülő1 szülő2-re cserélik. ami logikus, ha homoszexuális párok is élhetnek együtt, és lehet saját gyerekük... különben a nyomtatványt nem lehetne helyesen kitölteni.
viszont ez a gyerek eldönti 18éves korában, hogy ő milyen nemű, ez sehol sincs benne. de nem is értem amit írsz.
"Azt olvastam és hallottam több helyen is , hogy amerikából át jön az év végére egész EU-ba,hogy a 18 év alattiaknak lekell adniuk az útlevelet és személyit és más fajtát kapnak , nem lesz benne mi a neme és az anyja /apja neve sem : hanem nem:- , szülo 1 / szülo 2 ( mivel majd eldönti a gyerek 18 éves korában ,hogy o fiú vagy lány akar-e lenni és van 2 apa / 2 anya is ezért nem lesz ,hogy anyja , apja ......"
ez egy mondat nálad. nem értem az ok-okozati összefüggéseket. a szülőkről írsz, de utána zárójelben a gyerekről van szó, és hogy eldönti a saját nemét, ezért nem lesz beírva az anya apa szó. mi van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!