Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Eddig mennyi trafikot raboltak...

Eddig mennyi trafikot raboltak ki összesen?

Figyelt kérdés

Pontosabban hányszor történt rablás, vagy rablási kísérlet?

Természetesen a Nemzeti dohányboltokra gondolok és nem a régi trafikokra!

Amúgy mióta is vannak ezek? 1 éve?

2014. jan. 5. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
inkább az a kérdés hogy mennyi volt a megrendezett önrablás..
2014. jan. 5. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Szinte minden hétre akad egy, de nem csodálkoznék, ha több is lenne a statisztikában. Amilyen elsötétített a kialakítása, nem is csodálkozom rajta, hogy vonzza a rablókat. Kutya nem látja kintről, mi folyik odabent.
2014. jan. 5. 18:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, lassan nem merek bemenni cigiért, mert attól félek éppen kirabolják!

Kintről meg ugye ez nem látszik! :D

Szerintem ez éppen a leszoktató projekt része! :D

2014. jan. 5. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Annak az okostojásnak a hibája aki kitalálta,hogy sötétített ablakúak legyenek ezek az üzletek,mert a kutya sem látja,hogy pont rablás folyik odabent.

Most komolyan miért kellett sötétített ablakot csinálni,nem gondolta,hogy a rablókat ez vonzani fogja?!

Amióta ez megnyílt azóta a dohányboltokra kaptak rá a rablók,nem a vegyesboltokra(ugyebár a sötétített ablak miatt)

2014. jan. 5. 22:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Ez így igaz!

Nem a legjobb ötlet volt láthatatlanná tenni az üzlethelyiséget és nem hiszem, hogy ez bármelyik kis/fiatalkorúnak a védelmét szolgálná!

Már csak azért sem, mert a gyerek kint megvárja amíg anyuci/apuci megveszi a cigit, majd kint végignézi ahogy elszívja!

Ráadásul nem hülyék a gyerekek! Tudják, hogy mit lehet bent kapni!!!

Tehát bőven elég lenne, ha nem szolgálnák ki őket!

Mondjuk egy szexshop is el van sötétítve és azokat nem rabolják ilyen intenzitással. Sőt olyanról még nem is hallottam, hogy azt rabolták volna ki...

Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e és ha igen, akkor milyen megoldás!

2014. jan. 6. 17:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Akkor majd én megválaszolom! :D

[link]

"Eddig ötvenegy dohányboltot raboltak ki a júliusi trafiknyitások óta, és huszonhárom rablót kaptak el."

2014. jan. 13. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!