Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Raboltak már ki? Mit csináltatok?

Funktasztikus kérdése:

Raboltak már ki? Mit csináltatok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 08:51
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Engem igen.És 20ezer forintot,irataimat,telómat ellopták.Úgy hogy késsel fenyegettek.BEmentünk a rendőrségre és nem lett belőle semmi, mert TESTI KONFLIKTUS NEM JÖTT LÉTRE!!!!!ezen beszartam...
2009. nov. 22. 08:56
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
a telómat akarták elvenni, de egy fejbevágással megúsztam.
2009. nov. 22. 08:58
 3/38 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Mit csináltam? Rendőrnek adtam ki magam és igazoltattam őket, végül elmenekültek. Jó mi?
2009. nov. 22. 09:02
 4/38 anonim ***** válasza:
72%
buszmegállóban, tömegben, felszálláskor húzza ki a cigány nő a pénztárcámat a táskámból. Észrevettem, megköszöntem neki, ő meg azt mondta, szívesen. Nagyon korrektül intéztük!
2009. nov. 22. 09:04
 5/38 A kérdező kommentje:

hát igen...:( éndebrecen be lakom és én is félek majd hogy mi lesz..az egyiket vágjam ugy pofán hogy eltörjön valamilye vagy netán rugdosam agyon vagy mii???

13F

2009. nov. 22. 09:14
 6/38 anonim ***** válasza:
85%
ha ez ilyen egyszerű lenne senkit nem lehetne kirabolni, a legtöbbje biztosra megy többen jönnek, általában egy kés is befigyel, és így nem rohannék nekik hiába a több év önvédelmi sportban szerzett tapasztalat, nekünk az volt a taktika hogy ha már jönnek előre kinézed a menekülési útvonalat, kinézed hogy nagyjából melyik a leglassabb, általában a legnagyobb, és arra törsz ki és mész onnan minél gyorsabban. vagy add oda amit kérnek jobb mint a kést nézegetni magadban
2009. nov. 22. 10:47
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
nem érdemes ramboskodni...futás vagy kipakolás... telot tudsz venni de lépet nem.. ez még a jóeset
2009. nov. 22. 11:06
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor állj le küzdeni, ha van reális esélyed a győzelemre, és megéri a kockázatot. Nem tartom valószínűnek, hogy te 13 évesen majd eltörögeted bárkinek is a csontjait - a magadén kívül.

Ilyenkor vagy add oda, vagy menekülj. Ha többen vannak, akkor mindenképpen.

A haverom azt csinálta, hogy odaadta a pénzét. Utána követte és messziről figyelte őket. Mikor szétváltak, egyesével odament hozzájuk, és rommá verte őket, majd visszaszerezte a pénzét. Mindegyik elkövetőt persze nem tudta megtalálni, de több pénzt szerzett így, mint amit elveszített, tehát megérte.

2009. nov. 22. 11:53
 9/38 A kérdező kommentje:
nincs jo sport tudásom de sztem van bennem erö és én nem hordok semit magamal a kulcsomon kivül akkor?:S
2009. nov. 22. 12:14
 10/38 A kérdező kommentje:
és ha nekem is van késem??
2009. nov. 22. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!