Hol, hogy hirdessem budapesti eladó lakásomat? Ti hogyan csináljátok-csináltátok?
Melyik irodával érdemes szerződni,hol érdemes hirdetni?
Köszönöm!
Ma már netre is érdemes felrakni.
Csak beírtam Google-be, hogy eladó ház, és kiadta ezeket első helyekre. Neked is ezt javaslom, mert ha házat keresek akkor valami hasonló kulcsszóval lépek a Google-be. Ha ide felteszed, jó eséllyel megtalálják. Illetve helyi újságokba is adhatsz fel hirdetést. Biztos van a kerületben valami ingyenes reklámújság.
Én vevőként tudom, hogy soha nem mennék ingatlan irodába. Pár éve vettem a lakásomat,több kisebb ingatlanosnál jártam,de inkább csak lehúzás volt,és végül újsághirdetésben találtam a tulajdonos saját hirdetését.
Lehet a nagyobb cégeknél nem így van,de nekem sajna rossz tapasztalatom volt.
érdemes valamelyik nagyobb irodával is nem kizárólagos szerződést kötni, emellett nyugodtan hirdetheted te magad is a lakást különböző oldalakon és újságokban.
az ingatlan.com a legjobb sztem, ott havi pár ezer ft-ért képes hirdetést adhatsz fel, sokan keresnek ott, jó eséllyel fél éven belül el tudod adni a lakást. feltéve ha jól árazod be. mert minden ezen múlik. ha mondjuk 1 hétig senki nem hív fel, akkor az azt jelenti, hogy túl magas áron kínálod.
Kedves 4.!
Nem tudom, mivel huztak le, az eladott lakasok vételárából kapnak százalékot az ungatlanosok, semmi masért nem kell fizetni, pláne a vevőnek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!