Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Raboltak már ki? Mit csináltatok?

Funktasztikus kérdése:

Raboltak már ki? Mit csináltatok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 08:51
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:40

Mondom én, hogy gyerek vagy még...

2009. nov. 26. 19:26
 22/38 anonim ***** válasza:
mér szerinted máshogy mennek a dolgok?
2009. nov. 26. 20:44
 23/38 anonim válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:26

nem kell foglalkozni vele, túl sok akciófilmet látott... nagyjából úgy zajlana le egy rablás, ahogy te leírod, egy ilyen fullcontact esetnél a lőfegyver semmit sem ér, ellentétben mondjuk egy sokkolóval/gázspray-jel, legalábbis szerintem.

2009. nov. 27. 09:01
 24/38 anonim válasza:
Ha már sokkoló. Ez kis sokkoló, amit piacon lehet kapni gyakorlatilag hasztalan, hacsak nem egy néni vagy egy gyerek a támadó. Ezeket komolyabb pl. usában is jelenlévő Taser sokkolókat honnan lehet beszerezni. Lehet hülye kérdés de ha külföldről hozatom be l németből akó azt vámosok elveszik nem?.
2009. nov. 27. 12:38
 25/38 anonim ***** válasza:

előbb azt írtátok fegyvert rántani lőni ilyen helyzetben nincs idő...

sokkolni arra van?

2009. nov. 27. 14:34
 26/38 anonim válasza:
5- 6 emberes támadánál valószinűleg arra sincs. De egy max két embernél ha már nem tudsz futni és nem vagy Jackie Chan akkor sokkoló legjobb egyrészt nem öl meg senkit a komolyabb 2 percre vagy mégtöbbre tökéletesen lebénitja támadot lehet 200 kilo és 2 méter akko is nézz meg egy Tasser bemutatot ha nem hiszed. Kisebb nél viszont jobb vipera ha ütsz vele egy jó első ütést és utána futsz akkor jok esélyeid csak az is veszélyes én eltörtem már vele valakinek bordáját...
2009. nov. 28. 11:37
 27/38 anonim ***** válasza:

de ha betámadnak akkor nehogy már én vigyázzak nehogy megsérüljön

ez nonszensz

2009. nov. 28. 14:19
 28/38 anonim ***** válasza:
76%
de sajnos ez a mai helyzet, nem éri meg ramboskodni télleg elkell futni az a legtisztább már ha eltud az illető futni..
2009. nov. 28. 14:35
 29/38 anonim válasza:
46%

Helló.

Nem mindig jó futni, pl ha barátnőd van veled akkor is futsz, és otthagyod?

2009. nov. 28. 16:20
 30/38 anonim ***** válasza:
53%
az egy nagyon cink helyzet akkor fut veled... nem hiszem hogy attól jobban szeretne ha elötte pakolnák ki a léped meg a vesédet...
2009. nov. 28. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!