Vannak itt olyanok akik nyertek trafikot? Ha igen mennyit árultak ezen az egy héten?
Figyelt kérdés
Kb. 1000db dobozos cigit adtam el a hasznom pedig 300E Ft volt. Egy kicsit keveslem :(...2013. júl. 7. 18:20
1/15 anonim válasza:
Hazudsz. És rosszul csinálod. Én meg nem árulom el.
2/15 A kérdező kommentje:
Hét oszt mír?
2013. júl. 7. 18:57
3/15 anonim válasza:
Akkor nagyon amatőr vagy, nekem eddig 1 millió Ft körül van a hasznom. Mondjuk rengeteg a fideszes ismerős is és a haszon felét vissza is kell nekik majd osztani.
De ez titok!
4/15 anonim válasza:
Szerintem fake kérdés. 1000 doboz cigi az valahol 7-900 000 között van. A dohánynak meg nem igazán van 30+%-os haszonkulcsa. Eddig 2-3 %-ról beszéltek, így 1000 dobozon nagyon max 30 000-red lehetett, de szerintem még annyi sem.
5/15 anonim válasza:
Utolsó, 15-től meg fogják emelni (úgy emlékszem) 10 %-ra.
7/15 anonim válasza:
legolcsóbb koncesszió is 100 ezer foprintba került nem tudom ezt tudod-e mit jelent? 100 ezer forintért fenn tartani egy üzletet havonta nem túl nyereséges ....
8/15 anonim válasza:
"Utolsó, 15-től meg fogják emelni (úgy emlékszem) 10 %-ra."
Első körben voltak olyan elképzelések is, hogy 20+ %-ra. Kíváncsi leszek mi lesz végül, bár nem dohányzom, így nem érint :D
9/15 anonim válasza:
nem dohányzok nem érdekel nem alapélelmiszer ... nyugat eu bármelyik országában legalább kétszer drágább a dohány áru mint nálunk szóval nem értem mi ez a hiszti ...
Ráadásul, aki trafikot üzemeltet az havonta város méretőtől függően legalább 100 ezer forintot fizet az államnak ....
10/15 anonim válasza:
nyugat eu bármelyik országában legalább kétszer drágább a dohány áru
MEG A FIZETÉS IS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!