Szerintetek helyes hogy a nők is szavaznak? Mert ez úgy lett kikényszerítve részükről. Nem vagyok soviniszta de a nő sokszor dönt érzelmek alapján ami helytelen.
A legtöbb ember az érzelmei alapján dönt, sőt egyes gondolkodók a tökéletesen racionális döntés létét is megkérdőjelezik.
Döntsük el, hogy valamely szubjektumon alapuló torz meritokráciát akarunk avagy demokráciát...
" Egy egyszerű kérdés miatt lebunkózni vkit. meg kisebbségi témákba bonyolódni.."
Tudod, ez az "egyszerű" kérdést legalább ötven éve csak bunkók teszik fel. Pont.
Egyébként az összes érdemi ellenérv elhangzott, nem értem miért reklamálsz.
Azt még hadd tegyem hozzá:
" Nem vagyok soviniszta de a nő sokszor dönt érzelmek alapján ami helytelen."
Erre a mondatra nem is találni kifejezést, hogy mennyire hibás:
1. Az, hogy a nők érzelmi intelligenciája valamivel erősebb, csak nagy átlagban mondhatjuk el, elég nagy a szórás és az átfedés az érzelmi/ rendszerező intelligencia mértékét tekintve. Ha ez lenne a mérce, akkor a férfiak kábé felétől is meg lehetne vonni a jogot.
2. A politikai döntés az egyik érzelmekkel legátitatottabb döntés. Amit minden racionalitás nélkül és tisztán érzelmi alapon művelsz, azt a pszichológia projekciónak nevezi. Ahelyett, hogy felismernéd az alapvető problémát, inkább keresel egy bűnbakot, amit a nőkben találsz meg.
3. Helytelen? Nézd, 44 pontot értem el az Autisztikus kvóciens skálán. (50-ből.) Én pontosan tudom, hogy az érzelmi beállítottság hiánya is nagyon helytelen tud lenni, és tisztán racionálisan sok dolgot nem lehet megoldani. De ahhoz ész kell, hogy ezt belássam. Érzelmi alapon én is tudnék fröcsögni a nők alacsonyabb rendű mivolta mellett, mert az mindent megold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!