50felett kérdése:
Ez az itélet végre nem tesz kivételt a bűnősök között. ű Helyes, vagy helytelen?
2013. máj. 12. 19:42
1/5 Ozmium42 válasza:
"Mind a kilenc vádlott két és fél, négy év közötti börtönbüntetést kapott közösség elleni erőszak, rongálás és garázdaság miatt."
Hiányolom a gyilkossági kísérletet, de egyébként igen, kezdetnek nem rossz.
3/5 anonim válasza:
Csak alacsony az büntetési idő,fordított helyzetben öt év lenne a legkevesebb.Az irány jó lenne.
4/5 anonim válasza:
"Ez az itélet végre nem tesz kivételt a bűnősök között. ű Helyes, vagy helytelen?"
Már eleve a kérdés hülyeség. Ne haragudj meg. Szerintem az a legjobb ha nem tesznek kivételt egy esetben se.
5/5 A kérdező kommentje:
4#4 Nem akartam hülye kérdést feltenni, én is azt szeretném hogy legalább a törvény ne tegyen különbséget, ember és ember között, de sajnálom hogy neked ez hülyeség, még csak kérdés szinten is, sokan tudnak úgy válaszolni,hogy nem kritizálják mindjárt a kérdést,vagy a kérdezőt,
2013. máj. 13. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!