Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért fújják fel anyira ezt a...

Miért fújják fel anyira ezt a dohányzás ügyet?

Figyelt kérdés

Pl: -Amióta kevesebben dohányoznak, tisztult az ózonréteg koncentrátuma!

Erre azt válaszolnám, hogy legyen valaki kint télen és szippantsa vagy nézzen fel a házak tetejére, mennyire is szennyezi a kéményekből kiáradó füst a levegőt!

-Te miért dohányzol? Mikor büntetik már a dohányozókat pénzbirsággal?

a válaszom: Minek találták fel azt a k*va cigarettát?

Ezelőtt nem fújták ezt fel ennyire, mint most.

-5 méterre a helyiségektől, ott gyújtson rá! De NE lépje át ezt a sárga vonalat! Ja, hogy nem látszik?! Szóval, ne lépje ezt át itt, mert jön az ellenőr, és jajj, jajj magának!

A válaszom: Mi nem vagyunk sakk bábuk! Emberek vagyunk!

Ha ennyire védik a nem dohányzókat, (mert itt ugya a dohányosokról szó sincs!) akkor állítsák le a dohány gyártását, de ne b*assák a dohányosokat.

Egyébként, azóta van ez a nagy perpatvar a dohány ügyben, mióta az Unió bevezette a dohánytörvényt!

Egyébként: A nem dohányzók védelmében van az EU-s törvény!

Valóban, aki városon él, vagy télen szippantson be egy jó kis szmogos levegőt, és hasonlítsa össze a dohányfüsttel, melyik a károsabb, akár a levegőre nézve, akár emberre nézve is!

2013. dec. 20. 18:19
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

"és te hallottál már arról a mondásról, hogy a történelemkönyvet a győztesek írják?

semmi bozonyíték nincs rá, hogy úgy történt, ahogy azt leírják "

Igen, ezt tudod mire szokták mondani? Pár évtizede történt dolgokra. Ami 50+ éve történt ott már minden esetben teljesen objektív a történelem.

"vagy te talán ott voltál és személyesen átélted? "

Nem, viszont még oxigén molekulát sem láttam, mégis van.

"egymás szegénységi bizonyítványáról meg ne beszéljünk, mert ha tényleg elhiszed, hogy léteznek ma becsületes politikusok, akkor te sem vagy nagyon képben a dolgokkal "

De legalább nem vagyok hü..lye, legalábbis akkora tuti nem mint a kérdező.

"nekem van olyan ismerősöm, amelyik bekerült mint országgyűlési képviselő és utána hányingere lett az egésztől ,mert ő is azzal a tévhittel ment oda, hogy ott becsületesen vitáznak az ország dolgairól "

A parlamentben lényegében csak burkoltan anyáznak. Nem ott dőlnek el a fontos dolgok, hanem az épp kormányzó párton belül. A parlament csak formaság.

"azóta is hányingere van az illetőnek az egész politikától, de te valószínüleg nála is jobban tudod, hogy működik ez... "

Bizony, jobban tudom mint a képzeletbeli barátod... a te logikád szerint nem láttam a barátodat, ezért nem létezik. Imádom az ilyen kétélű fegyvereket :3

"amúgy már leírtam, hogy hagyjuk ezt a politikus dolgot, mert nem ide tartozik, nem tudom minek húzod még mindig tovább"

Mert te is húzod :D

2013. dec. 21. 22:51
 42/56 anonim ***** válasza:

fejezd már be, most már inkább idegesítő mint vicces

én írtam, hogy hagyjuk a politikát te meg folytattad és akkor én húzom...

amúgy nem barátom csak ismerősöm és annyira képzeletbeli, hogy tegnap is találkoztam vele :D

2013. dec. 21. 22:55
 43/56 anonim ***** válasza:

amúgy ja, minél régebben történt valami, annál objektívebb a történelem xD nagyon vicces kedvedben vagy még ilyen későn :D

végülis a délszláv háború kevésbé objektív mint a honfoglalás nemigaz? :D

2013. dec. 21. 22:58
 44/56 A kérdező kommentje:

Az EU gerjeszti a tüzet. És az az érdekes, hogy mindezt el is érik, úgy, hogy a nem dohnyosok észre sem veszik, mennyire sárba tiporják a dohányosokat!

Szóval megutálják a dohányosokat, de a nem dohányosok mindezt észre sem veszik.

2013. dec. 22. 01:22
 45/56 A kérdező kommentje:
Ez milyen érdekes. Majd ugyanezt kitalálják a kövérekkel is! Azt is ugyanígy csavarják, hogy a kövéreknek az jó legyen, de a soványok mégis megutálják a kövéreket!
2013. dec. 22. 01:26
 46/56 A kérdező kommentje:
Az EU fordított pszichológiát alkalmaz! Jó lesz az, te azt hiszed, de mégsem az lesz belőle!
2013. dec. 22. 01:45
 47/56 anonim ***** válasza:
Lényeg hogy a pultos lány már nem szívja a cigifüstöt csak a jó friss levegőt mint munkanélküli. Azért ha megkérdeznéd,lehet hogy az elsőt választaná. Amelyeket én ismerem,azok feltétlenül. Múltkor egyik sírt is nekem,hogy de szar így tengődni. Csak mellékesen: a kocsmákban lehetett ám szellőztetni.
2013. dec. 22. 06:13
 48/56 anonim ***** válasza:

"amúgy ja, minél régebben történt valami, annál objektívebb a történelem xD nagyon vicces kedvedben vagy még ilyen későn :D

végülis a délszláv háború kevésbé objektív mint a honfoglalás nemigaz? :D"

Látom nem vagy tisztában az objektív jelentésével :)

[link]

Az első pont itt az, ami minket érdekel.

És még mindig te húzod a témát, mert olyan segg műveletlen vagy, hogy nem lehet mellette elmenni szó nélkül.

2013. dec. 22. 11:16
 49/56 anonim ***** válasza:

attól nem vagy művelt, mert alap dolgokat magyarázol el másnak, aminek szerintem te sem tisztában a jelentésével

mindenki tudja mi az az objektív, de így is hülyeség amit írtál

gondolom most is én húzom a dolgot te kis humorherold

2013. dec. 22. 11:54
 50/56 anonim ***** válasza:

Na akkor elmondom, hogy miért objektívebb a történelem ha régebbi: mert senkinek nem fűződik már érdeke ahhoz, hogy elferdítse a tényeket. Világos? A délszláv háború példájából kiindulva: a horvátok, bosnyákok, szerbek még mindig marakodnak ezen, egymásra mutogatnak, hogy ki csinált etnikai tisztogatásokat és ki nem. Ennél fogva a szerbek a saját tisztogatásaikat letagadják, nem ismerik el, kisebbítik, míg mondjuk egy sima horvát katonai akciót, ahol véletlenül lelőttek 1-2 civilt mert a tűzvonalba tévedt, már etnikai tisztogatásnak állítanak be és szintén ugyan ezt mondják a másik oldalon is, ellentétes előjellel. Ettől nem lesz általában objektív a friss történés.

Viszont a honfoglalás óta már eltelt 1000 év, senkinek sincs érdekében, hogy megkérdőjelezze a tényét vagy elferdítsen benne bármit, ettől objektív lesz. Politikai vonzat nélkül lehet vizsgálni. Most világos?

2013. dec. 22. 12:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!