Miért fújják fel anyira ezt a dohányzás ügyet?
Pl: -Amióta kevesebben dohányoznak, tisztult az ózonréteg koncentrátuma!
Erre azt válaszolnám, hogy legyen valaki kint télen és szippantsa vagy nézzen fel a házak tetejére, mennyire is szennyezi a kéményekből kiáradó füst a levegőt!
-Te miért dohányzol? Mikor büntetik már a dohányozókat pénzbirsággal?
a válaszom: Minek találták fel azt a k*va cigarettát?
Ezelőtt nem fújták ezt fel ennyire, mint most.
-5 méterre a helyiségektől, ott gyújtson rá! De NE lépje át ezt a sárga vonalat! Ja, hogy nem látszik?! Szóval, ne lépje ezt át itt, mert jön az ellenőr, és jajj, jajj magának!
A válaszom: Mi nem vagyunk sakk bábuk! Emberek vagyunk!
Ha ennyire védik a nem dohányzókat, (mert itt ugya a dohányosokról szó sincs!) akkor állítsák le a dohány gyártását, de ne b*assák a dohányosokat.
Egyébként, azóta van ez a nagy perpatvar a dohány ügyben, mióta az Unió bevezette a dohánytörvényt!
Egyébként: A nem dohányzók védelmében van az EU-s törvény!
Valóban, aki városon él, vagy télen szippantson be egy jó kis szmogos levegőt, és hasonlítsa össze a dohányfüsttel, melyik a károsabb, akár a levegőre nézve, akár emberre nézve is!
Amiket írtam, azt mind a média állította a dohányosokról! Úgyhogy ne hülyézzetek! Ebből is látszik, mennyire uszít a média!
A média uszít! Nem tanít, nem oktat műsoraival, hanem uszít!
A 60-as, 70,es ,80-as években nem foglalkoztak azzal, ki dohányzik, ki nem. Csak azóta van ez, amióta az EU munkálkodott.
Csinálnak ők még ilyen galibákat, ahol az emberek egymásnak ugranak.
Lesz még olyan világ, hogy a dohányos csak a dohányossal áll szóba, a nem dohányzó meg csak a nem dohányzóval! És csak a dohányos csak a dohányos társaságát keresi.
Most már tudom, hogy nem dohányzókkal ne álljak szóba többé! Szét is kürtölöm, mennyire utálják a dohányosokat a nem dohányzók, az EU és a média hatására!
"hát azért azzal vitatkoznék, hogy a világ legtöményebb szmogjánál is több káros anyagot tartalmaz
a cigárettában ami igazán káros, az a kátrány, ami ugye a papír elégésekor keletkezik"
Aztán arról tudsz-e, hogy a szmogban mennyi kátrány van? Mert igazából semmi. De vitatkozhatsz ezzel, ha a cigi kevésbé káros lenne mint az alap városi levegő, akkor nem lenne rajta füstszűrő.
"a meki, kfc, stb stb a pia is öl de nem tiltják ha ez az egészségről szólna 100-200 dolgot előbb be kéne tiltani "
De ha mellettem vaki mekis vagy kfc-s kaját eszik, az nekem nem árt. Viszont ha valaki mellettem bagózik, az igen. Ezért korlátozzák azt, hogy hol lehet. Ha mekiben is lehetne cigizni, akkor fele annyi ember sem járna oda, akarna a rák homályban meg büdösben enni.
"mondjuk ezen én is gondoldodtam már, hogy miért nincs a kocsmákban vagy éttermekben külön dohányzó és nem dohányzó rész"
Mert nem elég nagy a kocsma. Ilyet most is lehet csinálni, csak a legtöbb helyen nem megoldható.
"Ezt a tv-ben mondták a híradóban!!"
Már az a tény, hogy nem tudod helyesen leírni azt, hogy "Ezt a tv-ben mondták, a híradóban!" arra enged következtetni, hogy azt sem tudod, miről beszélsz.
"Lesz még olyan világ, hogy a dohányos csak a dohányossal áll szóba, a nem dohányzó meg csak a nem dohányzóval! És csak a dohányos csak a dohányos társaságát keresi. "
Ilyen nem lesz. Bár teljesen megértem a nem dohányzókat, hogy nem akarnak cigifüstös, tök büdös emberekkel beszélni.
"Most már tudom, hogy nem dohányzókkal ne álljak szóba többé! Szét is kürtölöm, mennyire utálják a dohányosokat a nem dohányzók, az EU és a média hatására!"
Barátom, te olyan hü..lye vagy, hogy veled a dohányos meg a nem dohányos sem fog szóba állni.
"Amúgy 100 éves és még mindig szívja: [link]
Nagyon ügyes vagy.... én meg akkor most mutassak neked több millió olyan dohányost, akik az 50-et sem érték meg?
Amúgy nem tudom, a füves cigi miért legális?
Szóval mindegy, útálják a dohányosokat, ez már tagadhatatlan! Vajon a média kiket uszít majd megint egymásnak? A kövéreket és soványokat?
Itt, ezekből az írásokból látszik, mennyire utálják a dohányosokat!
Most mi lenne, ha én egy anonim, álruhás embervédő lennék?
Azért nézzétek már a dohányost is embernek, ne utáljátok őket, ahogy az az írásaitokból látszik! Látszik, mennyire dühből írtok róluk mindent! Szép emberek vagytok!
vannak füstszűrő nélküli cigaretták okoska
amúgy a szmog nem olyan káros, viszont többet szagolod, úgyhogy erről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!