Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért fújják fel anyira ezt a...

Miért fújják fel anyira ezt a dohányzás ügyet?

Figyelt kérdés

Pl: -Amióta kevesebben dohányoznak, tisztult az ózonréteg koncentrátuma!

Erre azt válaszolnám, hogy legyen valaki kint télen és szippantsa vagy nézzen fel a házak tetejére, mennyire is szennyezi a kéményekből kiáradó füst a levegőt!

-Te miért dohányzol? Mikor büntetik már a dohányozókat pénzbirsággal?

a válaszom: Minek találták fel azt a k*va cigarettát?

Ezelőtt nem fújták ezt fel ennyire, mint most.

-5 méterre a helyiségektől, ott gyújtson rá! De NE lépje át ezt a sárga vonalat! Ja, hogy nem látszik?! Szóval, ne lépje ezt át itt, mert jön az ellenőr, és jajj, jajj magának!

A válaszom: Mi nem vagyunk sakk bábuk! Emberek vagyunk!

Ha ennyire védik a nem dohányzókat, (mert itt ugya a dohányosokról szó sincs!) akkor állítsák le a dohány gyártását, de ne b*assák a dohányosokat.

Egyébként, azóta van ez a nagy perpatvar a dohány ügyben, mióta az Unió bevezette a dohánytörvényt!

Egyébként: A nem dohányzók védelmében van az EU-s törvény!

Valóban, aki városon él, vagy télen szippantson be egy jó kis szmogos levegőt, és hasonlítsa össze a dohányfüsttel, melyik a károsabb, akár a levegőre nézve, akár emberre nézve is!

2013. dec. 20. 18:19
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:

kérdező kicsit túlliheged :D

amúgy meg ne foglalkozz velük, felesleges

valószínüleg ők is valamilyen szenvedélybetegségben szenvednek és most örülnek, hogy nem a dohányzás az és itt jampiznak, hogy ők milyen fain csávók

én is hány alkoholistától hallottam már kioktató szöveget a dohányzásról...

2013. dec. 20. 23:27
 22/56 A kérdező kommentje:

Milyen világban élünk mégis? Aki nem dohányzik azt nem érdekli. Ezt csak az tapasztalja, aki dohányzik. Hogy milyen dolgokat intézkednek ellenük.

Remélem a nemdohányzókra is szabnak ki egyszer valamilyen törvényt, akkor majd ti is rájöttök.

2013. dec. 21. 03:16
 23/56 A kérdező kommentje:
Egyébként ennek a törvénynek mi értelme, amikor úgysem szoknak le kevesebben, sőt, egyre többen dohányoznak.
2013. dec. 21. 03:18
 24/56 A kérdező kommentje:

Azért az embereknek jogai is vannak! Vajon meddig tűrik ezt a dohányosok, hogy sakk bábuként ugráltassák őket?

Ha gyárkéményekkel, autók kipufogó füstjeivel joguk van szennyezni a levegőt, akkor a dohányosoknak is joguk van dohányozni.

Az embereknek szépen ki kellene mennie az utcára sztrájkolni.

2013. dec. 21. 03:26
 25/56 anonim ***** válasza:
A kocsmákból nem szabadott volna kitiltani a dohányzást. Többet ismerek ami bezárt mert emiatt visszaesett a forgalma. Én is volt hogy azért nem mentem el mert szar idő volt és nem volt kedvem a kinti cigizéshez. Dohányellenesek! Azért azt fogjátok fel hogy a kocsma is munkahely. Ha a ti munkahelyetek szűnne meg ezért,nem biztos hogy ennyire támogatnátok a füstmentes kocsmát. Nem kell ölre menni,mindkét oldalnak van igazsága!
2013. dec. 21. 10:13
 26/56 anonim ***** válasza:

"Amúgy nem tudom, a füves cigi miért legális? "

A füves cigi nem legális...

"Sajnos, már nem tisztelitek a dohányosokat!"

Tisztelni tudok én egy családanyát, egy olimpiai bajnokot, egy jó tanárt vagy egy igazán jó politikust... egy dohányost mi a francért kéne tisztelnem? Mi tiszteletre méltót tesz?

"amúgy a szmog nem olyan káros, viszont többet szagolod, úgyhogy erről ennyit"

De akkor a szmog mellé miért kelljen nekem még más cigijét is szívnom?

"Remélem a nemdohányzókra is szabnak ki egyszer valamilyen törvényt, akkor majd ti is rájöttök."

Már látom is az elképzelt jövőt :D Az egész ovis középső csoport büntetésből, amiért nem dohányzik, egész nap sz..rt lapátol :D

"Egyébként ennek a törvénynek mi értelme, amikor úgysem szoknak le kevesebben, sőt, egyre többen dohányoznak."

Meg fogsz lepődni, de igazából csökken a dohányosok száma, már a törvényi szabályozás előtt is csökkent. Most hogy meg már 1000 forint egy doboz lassan, tényleg luxussá válik a cigizés.

"Ha gyárkéményekkel, autók kipufogó füstjeivel joguk van szennyezni a levegőt, akkor a dohányosoknak is joguk van dohányozni."

A gyárakra milliónyi előírás vonatkozik, hogy mit engedhetnek ki a levegőbe és mit nem. Továbbá őket ezért külön környezetvédelmi adók terhelik. És azért már hadd ne mondjam, hogy egy gyárnak, ami mondjuk teherautókat gyárt, mennyivel nagyobb haszna és értéke van, mint egy bagósnak.

"A kocsmákból nem szabadott volna kitiltani a dohányzást. Többet ismerek ami bezárt mert emiatt visszaesett a forgalma. Én is volt hogy azért nem mentem el mert szar idő volt és nem volt kedvem a kinti cigizéshez. "

Én akikkel beszéltem erről, mind azt mondták, hogy a forgalmuk nem változott.

"Azért azt fogjátok fel hogy a kocsma is munkahely."

Gondolj bele milyen jó lehetett a kis pultos lánynak napi 8 órán át szívnia a tömény füstöt egész héten, ami ott volt. Mondom: én is dohányzok, de engem is idegesített az, ami a kocsmákban volt.

2013. dec. 21. 10:59
 27/56 anonim ***** válasza:

bubuka44:

"Köcsi gyerek! Ezt a média mondta a tv-ben!"

Ilyeneket írogat privátban ez a szánalomhegy.:)))

bubuka, elhiszem hogy 14 évesen tök menő cigizni (mint a cigányoknál), de akkor inkább menjél cigizni, minthogy itt siránkozol. Hozzátenném, hogy ezt a GYK-s átlagot nem olyan nehéz megugrani, de te mélyen alá tudtál menni. Grat!

2013. dec. 21. 11:07
 28/56 anonim ***** válasza:

"Tisztelni tudok én egy családanyát, egy olimpiai bajnokot, egy jó tanárt vagy egy igazán jó politikust... egy dohányost mi a francért kéne tisztelnem? Mi tiszteletre méltót tesz?"

itt kezdődnek az alapvető problémák

egy embert nem azért tisztelsz, mert letett valamit az asztalra, hanem mert elvileg egy értelmes, kultúrált, előítéletektől mentes ember vagy

ha a nem dohányzók nem tisztelik a dohányosokat, akkor miért várják el ezt fordítva?

mellesleg sok dohányos 100-szor többet tett a céljaiért, mint akármelyik olimpikon, családanya vagy tanár

csak azért nem lehet valakit elítélni, mert dohányzik, ez ugyanolyan szemétség, mint a rasszizmus

2013. dec. 21. 11:43
 29/56 anonim ***** válasza:

a jó politikusokról meg ne is beszéljünk

a legnagybobb alkoholista csöveseket többre becsülöm, mint őket...

2013. dec. 21. 11:45
 30/56 anonim ***** válasza:

"itt kezdődnek az alapvető problémák

egy embert nem azért tisztelsz, mert letett valamit az asztalra, hanem mert elvileg egy értelmes, kultúrált, előítéletektől mentes ember vagy

ha a nem dohányzók nem tisztelik a dohányosokat, akkor miért várják el ezt fordítva?

mellesleg sok dohányos 100-szor többet tett a céljaiért, mint akármelyik olimpikon, családanya vagy tanár

csak azért nem lehet valakit elítélni, mert dohányzik, ez ugyanolyan szemétség, mint a rasszizmus"

Nálam a tisztelet nem ott kezdődik, hogy jé, ő ember, akkor most tisztelem. Illetve igen, tisztelem annyira mint egy átlagembert, normálisan viselkedek vele, de azért ne számítson ajnározásra, mert ő cigizik. Azt, hogy meg egy dohányos többet tett a céljaiért, az megint csak nem érdekel. Én azért nem fogok tisztelni senkit, mert a saját céljait teljesíti. Minden embert ezt csinálja. Én azt tisztelem, aki másokért is tesz. A példám alapján: tisztelem a családanyát, mert szeretetben felneveli a gyerekeit, tisztelem a sportolót, mert teljesítményével egy egész nemzetnek okoz örömet, és tisztelem a JÓ politikust, mert egy egész országért tesz, nem csak magáért.

"a jó politikusokról meg ne is beszéljünk

a legnagybobb alkoholista csöveseket többre becsülöm, mint őket..."

Mondom a JÓ politikust tisztelem, nem a korrupt parasztot.

2013. dec. 21. 11:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!