Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért fújják fel anyira ezt a...

Miért fújják fel anyira ezt a dohányzás ügyet?

Figyelt kérdés

Pl: -Amióta kevesebben dohányoznak, tisztult az ózonréteg koncentrátuma!

Erre azt válaszolnám, hogy legyen valaki kint télen és szippantsa vagy nézzen fel a házak tetejére, mennyire is szennyezi a kéményekből kiáradó füst a levegőt!

-Te miért dohányzol? Mikor büntetik már a dohányozókat pénzbirsággal?

a válaszom: Minek találták fel azt a k*va cigarettát?

Ezelőtt nem fújták ezt fel ennyire, mint most.

-5 méterre a helyiségektől, ott gyújtson rá! De NE lépje át ezt a sárga vonalat! Ja, hogy nem látszik?! Szóval, ne lépje ezt át itt, mert jön az ellenőr, és jajj, jajj magának!

A válaszom: Mi nem vagyunk sakk bábuk! Emberek vagyunk!

Ha ennyire védik a nem dohányzókat, (mert itt ugya a dohányosokról szó sincs!) akkor állítsák le a dohány gyártását, de ne b*assák a dohányosokat.

Egyébként, azóta van ez a nagy perpatvar a dohány ügyben, mióta az Unió bevezette a dohánytörvényt!

Egyébként: A nem dohányzók védelmében van az EU-s törvény!

Valóban, aki városon él, vagy télen szippantson be egy jó kis szmogos levegőt, és hasonlítsa össze a dohányfüsttel, melyik a károsabb, akár a levegőre nézve, akár emberre nézve is!

2013. dec. 20. 18:19
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:

csakhogy olyan politikus nem létezik, de ezzel kapcsolatban ne is vitázzunk tovább, mert nem ide tartozik

engem is hidegen hagy, hogy mit tesz le az asztalra magáért

ameddig velem normálisan viselkedik és megadja nekem a kellő tiszteletet, addig én nem fogom elítélni semmi miatt sem

viszont én egy sportolóra, politikusra vagy tanárra sem tudok felnézni olyan tekintetben, hogy most ő mennyit tett másokért meg minden

meg amúgy a sportolók sem a nemzetért hajtják ki a tüdejüket, hanem a megélhetésért és a hírnévért

a tanárok 90% is szarik a gyerekekre, leadja az anyagot aztán kész, de gondolom te a maradék 10%-ról beszélsz, mondjuk őket tényleg lehet tisztelni

szerintem az is hülyeség, hogy csak azért tiszteljek valakit, mert családanya, sportoló vagy tanár

meg sem tudom számolni hirtelen, hogy ezek közül mennyi tróger, semmirekellő parasztot ismerek...

2013. dec. 21. 12:21
 32/56 anonim ***** válasza:

"csakhogy olyan politikus nem létezik, de ezzel kapcsolatban ne is vitázzunk tovább, mert nem ide tartozik "

Széchenyi, Kossuth, Mandela, stb? Nem mond neked egyik sem semmit? Mátyás király? Valamelyik?

"szerintem az is hülyeség, hogy csak azért tiszteljek valakit, mert családanya, sportoló vagy tanár

meg sem tudom számolni hirtelen, hogy ezek közül mennyi tróger, semmirekellő parasztot ismerek..."

Biztos sokat. Én viszont a dohányosok nagy részét kapásból már akkor orbitálisan nagy tahó állatnak érzem, amikor terhes kismamára fújják a füstöt meg elpöccintik a fenébe a csikket.

2013. dec. 21. 14:00
 33/56 anonim ***** válasza:

én elsősorban a mai politikusokra gondoltam, de az általad felsoroltakról, honnan tudod olyan biztosra, hogy jó emberek voltak?

Széchenyit is a legnagyobb magyarnak mondják és nem is tudott magyarul

jó persze, attól még nagyon sok minden jót tett ennek az országnak, ezt nem tagadom, de ki tudja milyen ember volt valójában

Kossuthal meg folytonos ellenségeskedésben voltak és nem voltak képesek összefogni az országért

Mátyás királyról is egyre többen mesélik, hogy nem is volt olyan nagy igazságos, mint amilyennek azt beállítják sokan

a történelemről könnyű beszélni, senki sem tudja a valóságot...

2013. dec. 21. 14:40
 34/56 anonim ***** válasza:

"Én viszont a dohányosok nagy részét kapásból már akkor orbitálisan nagy tahó állatnak érzem, amikor terhes kismamára fújják a füstöt meg elpöccintik a fenébe a csikket."

ennek semmi köze a dohányzáshoz

ez jómodor kérdése

én személy szerint sokkal több olyan dohányost ismerek, akik rendesen elnyomják a cigicsikket és nem fújják bele a füstöt a másik pofájába, de némelyik még meg is kérdezi a nem dogányzóktól, hogy rágyújthat e

a nem dohányzók között is rengeteg olyan ember van, aki simán eldobná a csikket ott ahol éri, ha dohányozna

2013. dec. 21. 14:44
 35/56 anonim ***** válasza:

"én elsősorban a mai politikusokra gondoltam, de az általad felsoroltakról, honnan tudod olyan biztosra, hogy jó emberek voltak?"

Egyrészt ma is rengeteg nagyon jó politikusunk van. Rengeteg a lelkiismeretes, gondos polgármester és képviselő is, mindegyik oldalon. Csak ugye a fejétől bűzlik a hal is...

"Széchenyit is a legnagyobb magyarnak mondják és nem is tudott magyarul"

Ez saját szegénységi bizonyítékod. Több híres magyar nyelvű felszólalása és könyve van. Nyilván egy mukkot nem tudott magyarul...

"jó persze, attól még nagyon sok minden jót tett ennek az országnak, ezt nem tagadom, de ki tudja milyen ember volt valójában"

Őőőő.... mi köze van a politikai tevékenységének ahhoz, hogy valójában milyen ember volt? Semmilyen életrajzáról nem tudok, amiben leírták volna, hogy beteges dolgai lettek volna.

"Kossuthal meg folytonos ellenségeskedésben voltak és nem voltak képesek összefogni az országért"

Pedig mintha egy oldalon harcoltak volna a szabadságharcban is, bár lehet, hogy tévedek.

"Mátyás királyról is egyre többen mesélik, hogy nem is volt olyan nagy igazságos, mint amilyennek azt beállítják sokan"

Kit érdekel, hogy igazságos volt-e? Sőt, ki hiszi azt, hogy ő volt az igazság mintapéldája? Nem volt az, ez népmese. Viszont egy ragyogó politikus volt, uralkodása alatt Magyarország nagyhatalom volt.

"a történelemről könnyű beszélni, senki sem tudja a valóságot..."

Nem? :D Ha könnyű róla beszélni, akkor pont mindenki tudja a valóságot nem? Amúgy meg hallottál olyanról, hogy történelemkönyv? Vagy, hogy írott források?

2013. dec. 21. 16:23
 36/56 anonim ***** válasza:

"a nem dohányzók között is rengeteg olyan ember van, aki simán eldobná a csikket ott ahol éri, ha dohányozna"

Ja, ennyi erővel nekem meg ha négy kerekem lenne, akkor autó lennék, nem?

2013. dec. 21. 16:24
 37/56 A kérdező kommentje:
Ti már egyenesen gyűlölitek a dohányos embereket! Ezt tette a média. Hátha oda kerül a sor, hogy a dohányosokat meg is ölik a nem dohányzók!
2013. dec. 21. 16:57
 38/56 anonim ***** válasza:
te zsírhülye vagy kérdező. a többiek próbálnak érvelni egymásnak, te meg gyűlölködésről meg egymás gyilkolászásáról írsz. meg mi köze ennek a médiához?? dohánytermékkel rég nem is foglalkozhat vele. nem kéne valami nyugtatót bevenned?
2013. dec. 21. 18:50
 39/56 anonim ***** válasza:
"Ti már egyenesen gyűlölitek a dohányos embereket! Ezt tette a média." Kérlek mutass nekem 5 újságcikket vagy rádióműsort, vagy tv adást amelyben a nem dohányzókat a dohányzók gyűlölésére szólítják fel!
2013. dec. 21. 21:05
 40/56 anonim ***** válasza:

35#

és te hallottál már arról a mondásról, hogy a történelemkönyvet a győztesek írják?

semmi bozonyíték nincs rá, hogy úgy történt, ahogy azt leírják

vagy te talán ott voltál és személyesen átélted?

egymás szegénységi bizonyítványáról meg ne beszéljünk, mert ha tényleg elhiszed, hogy léteznek ma becsületes politikusok, akkor te sem vagy nagyon képben a dolgokkal

nekem van olyan ismerősöm, amelyik bekerült mint országgyűlési képviselő és utána hányingere lett az egésztől ,mert ő is azzal a tévhittel ment oda, hogy ott becsületesen vitáznak az ország dolgairól

a kamerák mögött meg szépen megbeszélték a nagy ellenségek, hogy miként hülyítsék a népet

azóta is hányingere van az illetőnek az egész politikától, de te valószínüleg nála is jobban tudod, hogy működik ez...

amúgy már leírtam, hogy hagyjuk ezt a politikus dolgot, mert nem ide tartozik, nem tudom minek húzod még mindig tovább

2013. dec. 21. 21:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!