Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az osztalytarsam drogdiler....

Az osztalytarsam drogdiler. Tudok nevtelen feljelentest tenni?

Figyelt kérdés
Illetve ha igen, milyen modon zajlik ? Elore is koszonom a segitsegeteket.

2013. dec. 6. 22:03
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
55%

Nos, először is, mivel kereskedik?

Mert ha pl.: salvia divinorummal, lizergsav amiddal, vagy dinitrogén-oxiddal akkor körberöhögnek téged a kékek, jogosan, mert ezek mind mind legálisak.

Tehát, mivel kereskedik?

2013. dec. 6. 23:52
 22/60 anonim ***** válasza:
3%
Ennyi erővel linkeljétek be ti hogy nem kell bejelenteni ha tudsz egy bűncselekményről.
2013. dec. 6. 23:56
 23/60 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként ha legális maga a cucc amivel kereskedik akkor is bűncselekményt követ el, hogyha nem ad számlát a termék után amit elad. Ez úgy hívják hogy adócsalás.
2013. dec. 7. 00:00
 24/60 anonim ***** válasza:
74%

Magyarországon a következő bűncselekmények esetében van feljentési kötelezettség: emberrablás, állam elleni bűncselekmények, vesztegetés, terrorcselekmény, nemzetközi gazdasági tilalom megszegése továbbá a felszámolási eljárásban a számvitel rendjének megsértése.

Ennyit a dolog jogi oldaláról. Azt viszont tényleg nem értem, hogy miért támadtatok rá a kérdezőre. Bár jogilag nem kötelessége feljelentést tenni, joga mindenképpen van hozzá, sőt morális kötelezettsége is.

Elképesztőnek tartom, hogy ennyire nem számít egyeseknek a közrend.

2013. dec. 7. 00:01
 25/60 anonim ***** válasza:
94%

,,Egyébként ha legális maga a cucc amivel kereskedik akkor is bűncselekményt követ el, hogyha nem ad számlát a termék után amit elad. Ez úgy hívják hogy adócsalás."

Tudom, de akkor most tiltsuk be az iskolákban a téli vásárt, mert nem adnak nyugtát :D?

2013. dec. 7. 00:02
 26/60 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a világon mindent tiltsunk be és legyen kötelező éltetni a demokráciát.
2013. dec. 7. 01:38
 27/60 anonim ***** válasza:
78%

21-es: A salvia C-listán van már egy ideje szóval nem legális.

Kérdező: ha bárki élete veszélybe kerül az osztálytársad miatt akkor jelentsd fel. De gondolom nem így van.

2013. dec. 7. 10:11
 28/60 anonim ***** válasza:
56%
Miért lettem lepontozva? Talán nem igaz, hogyha kereskedő vagy akkor adózni kell a bevételből?
2013. dec. 7. 10:16
 29/60 anonim ***** válasza:
58%
én tuti nem jelenteném fel. nagyobb suttyóságnak érzem, mint hogy ő árul ilyesmit. max szólnék neki, hogy az iskolába ne csinálja.
2013. dec. 7. 11:56
 30/60 anonim ***** válasza:
3%

de most ne a 40 éves emberek okoskodjanak itt, akik azt sem tudják miről van szó

az ő idejükben még a cigizést is csak a "legrosszabb" kölykök csinálták

nem marihuánát vagy kokaint terjeszt az illettő a suliban, hanem kisebb fajta "drogokat" amik kicsit bekábítják, de ezeknek olyan nagy a hatása, hogy nem egy osztálytársam heti rendszerességgel fogyasztotta az iskolában és a tanároknak még csak fel sem tűnt, szóval erről ennyit

amúgy meg 1000 Ft körüli árban van, komoly drogot szerintetek megkaptok ennyiért?

amelyik gyereknek meg van egy kicsi esze is az nem csinál ilyet, úgyhogy felesleges feljelentgetni, pláne névtelenül...

2013. dec. 7. 12:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!