Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az osztalytarsam drogdiler....

Az osztalytarsam drogdiler. Tudok nevtelen feljelentest tenni?

Figyelt kérdés
Illetve ha igen, milyen modon zajlik ? Elore is koszonom a segitsegeteket.

2013. dec. 6. 22:03
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
54%

mer félsz tőle?

kislány...

2013. dec. 6. 22:04
 2/60 anonim ***** válasza:
51%
Vamzerkodni nem egészséges.
2013. dec. 6. 22:06
 3/60 anonim ***** válasza:
29%
Igen szerintem jelentsd fel.
2013. dec. 6. 22:10
 4/60 anonim ***** válasza:
47%
Mindenki azt csinál amit akar, amíg nem sérti mások jogait. Kérlek meséld el, hogy mit ártott ő neked ezzel?
2013. dec. 6. 22:15
 5/60 anonim ***** válasza:
4%

[link]

Talán itt de nem biztos. Írj egy névtelen e-mailt illetve ha erre nem reagálnak esetleg szólj a szüleidnek hogy segítsenek.

2013. dec. 6. 22:16
 6/60 intrepid ***** válasza:
51%
Telefon, és adatok: mikor, kinek, mennyit, mit, honnan szerzi be, a saját adataidat ne add meg, - kiszivárog, nyilvános telefonról a Pintérek ingyenes számán. Ha nem is történik látszólag intézkedés, attól még lehet, hogy adatgyűjtés indul. Ehhez idő kell.
2013. dec. 6. 22:17
 7/60 anonim válasza:
44%
Mit ártott neked? Mért pont névtelen feljelentés? Ha már bemártasz valakit legyen annyi vér a pucádban, hogy a nevedet is adod mellé.
2013. dec. 6. 22:18
 8/60 Norandi válasza:
63%
nem kell a kérdezőt bántani. Ha a ti gyerekeiteknek árulná az a srác a drogot, ti is örülnéték, ha valaki lebuktatná. Kérdező: szólj a szüleidnek,ők tudják, hogy mit kell tenni.
2013. dec. 6. 22:21
 9/60 anonim ***** válasza:
75%

na hát azért szerintem nem szó szerinti drogdielerről van itt szó

nekem is volt olyan osztálytársam aki pénzért adott el kavicsot, füvet, meg egyéb ilyen szarokat

szerintem amíg nem erőszakoskodik, nem kéne bemártani

2013. dec. 6. 22:43
 10/60 anonim ***** válasza:
43%
Törvény írja elő, hogyha valakinek tudomása van egy bűncselekményről, akkor kötelessége jelenteni a hatóságoknak különben bűnrészes lesz.
2013. dec. 6. 22:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!