Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Rezesova akár 4 év múlva...

Rezesova akár 4 év múlva szabadulhat a fogházból. Ennyit ér 4 ember élete?

Figyelt kérdés
2013. nov. 22. 09:33
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
10%

37: Látom a válaszom rosszul esett! Te is kezded a hisztit: erről is írtam.

Be kellet volna ismernie Rezesovának is, hogy hibázott. De nem tette.

2013. nov. 22. 18:03
 42/55 Shai-Hulud ***** válasza:
75%

Na akkor tisztázzunk valamit:

Rezesová hibázott, elkövetett valami szörnyű dolgot, amelyért megkapja a törvényben megszabott büntetését.

NEM MENTEGETEM.

Megérdemelte, és mint már előbb is mondtam, sokan keveslik a büntetését. AZON, hogy a törvény jó vagy nem, azon lehet vitatkozni.

De tökéletesen felesleges hangulatot kelteni, becsmérelni, sőt korrupcióval vádolni a magyar bíróságokat, a tanúkat, csak azért, mert neked nem tetszik az ítélet.

A megfelelő eljárás erre, hogy szólsz a parlamenti képviselődnek, hogy terjessze be a Parlamentnek a BTK módosítását. Ha sokan kérik, akkor meg is fogja tenni.

De én inkább azt hiszem, hogy te csak itt jártatod a kezedet (nem a szádat), lehetőleg névtelenül, mert így mindenféle felelősség nélkül lehet vádaskodni, és mocskolódni.

Kíváncsi lennék, hogy mekkora szád lenne, ha szemtől szembe kellene mondanod például bírónak, hogy korrupt volt? Vajon vállalnád-e a felelősséget egy ilyen kijelentésért?

2013. nov. 22. 18:17
 43/55 anonim ***** válasza:
Ha egyszer sértett leszel és küzdesz a rendőrségi nyomozókkal, mert az elkövetőnek több joga van mint neked és eljut az ügyed a bíróságra, és ott jegyzőkönyven kívül ezer dolog elhangzik, akkor remélem eszedbe jutnak majd azok a dolgok amiket leírtam. Az igazságérzetedet ott fog igazán sérülni.
2013. nov. 22. 18:31
 44/55 anonim ***** válasza:
52%
43-as remélem tévedek, de írásodból származtatva nekem az jön le h te is a kuruc.info-n nevelkedettek közé tartozol
2013. nov. 22. 18:43
 45/55 anonim ***** válasza:
28%

Ha pénzed van bármit megtehetsz!

A szlovákok a semmiért megverik, börtönbe zárják a magyar embert.

És, itt pár euroval megveszik a birót, ügyvédeket.

Semmi összetartás, nemzeti önérzett!

2013. nov. 22. 20:52
 46/55 anonim ***** válasza:
38%

Hajnalig bulizott Rezesova. Gondolom a szakértővel meg a bírónővel...

GRATULÁLOK! Egész Magyarország nevében! Biztosan nagyon büszke most magára a bíróság!

Üzenet a társadalomnak?

Tisztelt adófizető állampolgárok!

Ha valaki alkoholos-gyógyszeres-elmebeteg állapotban leszorít egy családot az autópályán úgy, hogy azok bennégnek, akkor a büntetés

LUXUSLAKÓPARKBAN LETÖLTENDŐ SZAUNÁS MEDENCÉS BULIZÁS!

GRATULÁLOK még egyszer a bíróságnak! A pofátlanság netovábbja!

A másodfok el lesz húzva és a luxusparkos "háziőrizetet" beleszámítják a büntetésbe. Nincs itt senki lefizetve! Még akkor sem ha fél Európa ezt gondolja!

Jó hogy nem úgy állították be a GPS-t, hogy a Föld nevű bolygót nem hagyhatja el.

GUSZTUSTALAN!

2013. nov. 23. 20:18
 47/55 anonim ***** válasza:
27%
Legalább nyilvánosan zajlott az egész. Komolyan ha nem nyilvános akkor egyesek azt mondanák ez meg sem történt. Meg óó nem is halt meg senki összeesküvés.
2013. nov. 23. 20:22
 48/55 anonim ***** válasza:
38%
Nehogy elhigyjétek már ezt az egészet ! Meg sem tőrtént. Baleset sem volt, az egész csak egy illuminátus gazdagellenes összeesküvés. nehogy azt higyjétek, hogy agazdagok a háttérből irányítják a világot a pénzük semmit sem ér az állampolgári jogokkal szembern
2013. nov. 23. 21:56
 49/55 robiszalka ***** válasza:
21%

emberek mi folyik itt?????????????????(gyöngyösön)

én már régen gondoltam hogy ez a világ az ördögé!!!!!!!!!

2013. nov. 23. 22:40
 50/55 anonim ***** válasza:
46%

Amerikában ugyanezért 140 évet osztanak....

[link]

2013. nov. 25. 00:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!