Rezesova akár 4 év múlva szabadulhat a fogházból. Ennyit ér 4 ember élete?
37: Látom a válaszom rosszul esett! Te is kezded a hisztit: erről is írtam.
Be kellet volna ismernie Rezesovának is, hogy hibázott. De nem tette.
Na akkor tisztázzunk valamit:
Rezesová hibázott, elkövetett valami szörnyű dolgot, amelyért megkapja a törvényben megszabott büntetését.
NEM MENTEGETEM.
Megérdemelte, és mint már előbb is mondtam, sokan keveslik a büntetését. AZON, hogy a törvény jó vagy nem, azon lehet vitatkozni.
De tökéletesen felesleges hangulatot kelteni, becsmérelni, sőt korrupcióval vádolni a magyar bíróságokat, a tanúkat, csak azért, mert neked nem tetszik az ítélet.
A megfelelő eljárás erre, hogy szólsz a parlamenti képviselődnek, hogy terjessze be a Parlamentnek a BTK módosítását. Ha sokan kérik, akkor meg is fogja tenni.
De én inkább azt hiszem, hogy te csak itt jártatod a kezedet (nem a szádat), lehetőleg névtelenül, mert így mindenféle felelősség nélkül lehet vádaskodni, és mocskolódni.
Kíváncsi lennék, hogy mekkora szád lenne, ha szemtől szembe kellene mondanod például bírónak, hogy korrupt volt? Vajon vállalnád-e a felelősséget egy ilyen kijelentésért?
Ha pénzed van bármit megtehetsz!
A szlovákok a semmiért megverik, börtönbe zárják a magyar embert.
És, itt pár euroval megveszik a birót, ügyvédeket.
Semmi összetartás, nemzeti önérzett!
Hajnalig bulizott Rezesova. Gondolom a szakértővel meg a bírónővel...
GRATULÁLOK! Egész Magyarország nevében! Biztosan nagyon büszke most magára a bíróság!
Üzenet a társadalomnak?
Tisztelt adófizető állampolgárok!
Ha valaki alkoholos-gyógyszeres-elmebeteg állapotban leszorít egy családot az autópályán úgy, hogy azok bennégnek, akkor a büntetés
LUXUSLAKÓPARKBAN LETÖLTENDŐ SZAUNÁS MEDENCÉS BULIZÁS!
GRATULÁLOK még egyszer a bíróságnak! A pofátlanság netovábbja!
A másodfok el lesz húzva és a luxusparkos "háziőrizetet" beleszámítják a büntetésbe. Nincs itt senki lefizetve! Még akkor sem ha fél Európa ezt gondolja!
Jó hogy nem úgy állították be a GPS-t, hogy a Föld nevű bolygót nem hagyhatja el.
GUSZTUSTALAN!
emberek mi folyik itt?????????????????(gyöngyösön)
én már régen gondoltam hogy ez a világ az ördögé!!!!!!!!!
Amerikában ugyanezért 140 évet osztanak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!