Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Rezesova akár 4 év múlva...

Rezesova akár 4 év múlva szabadulhat a fogházból. Ennyit ér 4 ember élete?

Figyelt kérdés
2013. nov. 22. 09:33
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:

Azért arra is kiváncsi vagyok, ha magyar követte volna ezt el Szlovákiában, ott mennyi lenne a bünti.

Illetve ha nem a milliárdos Evácska követi el ezt hanem Kovács János jászkarejenői kőműves-segéd, akkor mennyi lenne? 15 év minimum.

2013. nov. 22. 10:47
 12/55 Shai-Hulud ***** válasza:
80%

Akkor sem lenne 15 év, a törvény PONTOSAN megszabja az adott cselekmény büntetési tételét, ez pedig egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés.

MINDENKI esetében. Kovács János jászkarejenői kőműves-segédnél is.

2013. nov. 22. 10:50
 13/55 anonim ***** válasza:
59%
Lehet, hogy 1-től 5 évig terjedő börtön büntetéssel lehet büntetni és, hogy az milyen korrekt, csakhogy ez a büdös kur va 4 embert ölt meg. Ha nem lett volna beba szva, simán észreveszi a fiatot. Ez mind baromság, a jó kis ügyvédnek köszönheti meg a pénzének. A bíró is le lehetett fizetve meg mindenki. 4-en ültek abban a kicsi fiatban. Ráadásul idősebb emberek. Tuti h nem hülyegyerek módjára csak úgy berántotta gyorsan a belső sávba a sofőr. Egy fiat 4 személlyel nagyon lomha ám. Egy kamion pedig 85-90 körül azért menni szokott autópályán. Nem ment olyan lassan az a kis fiat... Fordult már ki elém autó egy kis mellékutcából, mikor 150-nel mentem 50 helyett. Csak hülye voltam és nem ittas. Simán megtudtam állni, időben megláttam, ennyi. Ez a riba nc nő viszont nagyon-nagyon gyorsan ment és tök részegen vezetett. Hülyeség, hogy csak 170-nel.. Ott is mindenki le lett fizetve. 170-től akkor sajtolódik így össze, meg gyullad ki az a kis fiat, meg borul az X5-ös BMW, ha a fiat kb 5 km/h-val ment.. De ez kizárt. Úgyhogy Rezesová kur va bőven 200 felett tolta ittasan és nem vette észre a kis fiatot és belerohant, ennyi.
2013. nov. 22. 11:09
 14/55 anonim ***** válasza:
39%
Bedrogozva leszorított egy kocsit és 3-en meghaltak emiatt. 4 év az semmi, persze hogy mindenki bűnözik, a hatóságoknak semmi visszatartó ereje sincs.
2013. nov. 22. 11:10
 15/55 anonim ***** válasza:
66%
A cikkeket elolvastátok? Ittas vezetésért kapott ennyit, a baleset okozását nem tudták rábizonyítani.
2013. nov. 22. 11:30
 16/55 anonim ***** válasza:

Megjelentek a szakértők...

6 év fogházat kapott több ember halálát okozó ittas vezetésért (Btk. 236. § (2) d) szerint a büntetési tétel 5-10 év), a közúti veszélyeztetés vádja alól felmentették (Btk. 234. § (2) d) szerint akár 15 évet is kaphatott volna). 4 év után feltételesen szabadulhat. Persze mindez csak első fok, fellebbezés biztosan lesz.

2013. nov. 22. 11:32
 17/55 anonim ***** válasza:
60%

"7-esnek üzenem, hogy nem hat év, hanem 4 év csak...:("

Én meg visszaüzenem hogy hat. :)

2013. nov. 22. 11:38
 18/55 anonim ***** válasza:
4%
Én felmentettem volna.
2013. nov. 22. 12:01
 19/55 A kérdező kommentje:

"Én felmentettem volna"

Gondolom akkor is felmentetted volna, ha a te családod, rokonaid ültek volna az autóban. Te ökör.

2013. nov. 22. 12:26
 20/55 anonim ***** válasza:
48%
Miért az mit változtatna a helyzeten? Ha a bíró családjának tagjai ülnek az autóban azt nem lehet súlyosbító körülményként elfogadni, te művelt intelligens, toleráns egyén.
2013. nov. 22. 12:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!