Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Rezesova akár 4 év múlva...

Rezesova akár 4 év múlva szabadulhat a fogházból. Ennyit ér 4 ember élete?

Figyelt kérdés
2013. nov. 22. 09:33
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
66%
Egyébként nem értem, miért kellett minden hírben külön kiemelni, hogy "szlovák milliomosnő", más esetekben nem szokták kiírni, hogy pl. "szlovák minimálbéres".
2013. nov. 22. 15:37
 32/55 anonim ***** válasza:
72%
Azért itt sok emberen látszik h ha a nő nem szlovák lenne hanem magyar akkor azért nem tekernék ki a nyakát. Szerintem is pont megfelelő az ítélet mert ha tényleg vmi gyilkolásszó ember lenne akkor oké h börtönbe kell tartani de így h gondatlanságból követte el ha kap 1-4-10 évet is nem változna semmi a halottak nem élednek fel ő pedig mivel nem direkt követte el nem tud eltűnődni azon h többet nem ől embert max azon h nem iszik vezetés közbe de arra meg szerintem 1-2év is elég.
2013. nov. 22. 15:46
 33/55 anonim ***** válasza:
30%
Nem elég az, hogy szlovák, még milliomos is és jól is nézki...naná hogy kitekernék !
2013. nov. 22. 15:48
 34/55 anonim ***** válasza:
8%

Nem volt szándékos? Amikor a szájához emelte a poharat/üveget már tudnia kellett, hogy ezzel halált is okozhat! És tudta azt is, hogy mivel pénze van majd felmentik/enyhítést kap stb. és az ügyvédje okosban megoldja! Sajnos a bíró nem mert többet kiosztani neki, mert a pénzt megkapta érte. A magyar bíróság a velejéig korrupt, a tényeket nem nézi semmibe, a sírás, a hiszti, számít. A szakértők is korruptak.

Hogy lehet azt állítani, hogy a Fiat vezetője is hibázott, amikor nem élte túl ő sem és az utasai sem, a tanuk meg mint tudjuk féltik a testi épségüket, netán pénzt kapnak a kedvező vallomásért. Az a kamionsofőr aki "látta" az egészet lehet orosz, román, albán vad keleti volt, akinek az élete és a testi épsége fontosabb volt mint, hogy egyértelműen kiálljon látottakért.

A maximális 15 évet kellett volna kapnia!

2013. nov. 22. 16:37
 35/55 anonim ***** válasza:
59%
Törvény szerint jártak el és itt most ne beszéld már be az össze esküvés elméletet.
2013. nov. 22. 16:49
 36/55 anonim ***** válasza:

"Nem elég az, hogy szlovák, még milliomos is és jól is nézki."

Kihagytad hogy nő. :)

2013. nov. 22. 16:52
 37/55 Shai-Hulud ***** válasza:
61%

Azon lehet vitatkozni, hogy az igazságérzetünk szerint ez a büntetés sok vagy kevés, úgy látszik, sokak kevésnek tartják. De azt azért látni kell, hogy a bíróság pontosan az érvényben lévő törvényeknek megfelelő ítéletet hozott.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

"Amikor a szájához emelte a poharat/üveget már tudnia kellett, hogy ezzel halált is okozhat"

Hát persze. Biztosan úgy indult el, hogy most iszunk egy kicsit, aztán felborítunk egy Fiatot, aztán majd ülünk pár évet. Az autósok ugye így szoktak elindulni otthonról...

"Sajnos a bíró nem mert többet kiosztani neki, mert a pénzt megkapta érte."

Biztosan te adtad át neki, különben honnan tudnád ilyen pontosan? De ha mégsem te voltál, miért nem jelented fel az ilyen korrupt bírót? Bűnrészes vagy?

"A magyar bíróság a velejéig korrupt, a tényeket nem nézi semmibe, a sírás, a hiszti, számít. A szakértők is korruptak. "

A francba, hát mindenki korrupt? Nem értem, ebben az egész országban csak engem nem akar megvesztegetni senki???

"Hogy lehet azt állítani, hogy a Fiat vezetője is hibázott, amikor nem élte túl ő sem és az utasai sem"

Sajnos attól még hibázhatott a vezető, hogy meghalt.

"a tanuk meg mint tudjuk féltik a testi épségüket, netán pénzt kapnak a kedvező vallomásért"

Ja, ők is meg vannak vesztegetve! Mindenki... Neked ki is fizet?

"Az a kamionsofőr aki "látta" az egészet lehet orosz, román, albán vad keleti volt"

Na, most akkor melyik is volt? Ezt ne tudnád, mikor te annyira de annyira tájékozott vagy?

"A maximális 15 évet kellett volna kapnia!"

Ittas vezetésért gondatlan emberölésért kapott büntetést, pontosan a törvényben megszabottaknak megfelelően.

Úgy bírom, mikor egyesek rögtön mások vérét akarják látni, mert ugye bűnhődjön aki bűnös... Ők maguk meg jól megverik az asszonyt mert az ugye jár neki, adót nem fizetnek mert az állam is csak élősködik, lógnak a buszon mert ilyen szolgáltatásért ők nem fizetnek, becsületsértésekkel vagdalkoznak mert mindenki aljas gazember csak ők a szentek..... Gratulálok!

2013. nov. 22. 17:23
 38/55 anonim ***** válasza:
6%
37: Itt is tévedésben vagy. Nem az én válaszomat kell kiértékelned, hanem a feltett kérdésre válaszolni!
2013. nov. 22. 17:29
 39/55 anonim ***** válasza:
66%
Pedig 37-esnek igaza van.
2013. nov. 22. 17:33
 40/55 Shai-Hulud ***** válasza:
53%

A válaszom vonal feletti része a kérdésre adott válasz.

És ugye nem haragszol, ha a fröcsögésedre reagáltam a vonal alatt?

2013. nov. 22. 17:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!