Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Politikai jellegű kérdés is....

Politikai jellegű kérdés is. Mikor ébredünk fel?

Figyelt kérdés

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=56pYtSIhTjE&feature=youtu.be

Valójában ez nem igaz! Azt állítja, hogy a szeretet, és belső egyensúly lesz az új világ jelmondata, holott már vannak összezördülések (Nem a háborúkra gondolok), ha érted, mi az, akkor te is jó úton haladsz), Ha nem...: Pl. dohányhistória, a világ már két részre szakadt: dohányos és nem-dohányos jobban útálja egymást, mint valaha (Európai Uniós szabvány volt ez, ha emlékszel még!) Most meg már ferde szemmel néznek a dohányosra, ki ez? De miért nem teszed már le? Valamint Trendi termékek, és műsorok, amitől a fiatalok fejüket vesztve viselkednek, azaz menőznek! Miben merül ki ez a szó, hogy menőzés? Ha neki is van, akkor nekem is kell, Neki milyen jó van, nekem még JOBB és DRÁGÁBB kell, mint amilyen a másiknak van! És ebben a Média is szerepet játszik, akik direkt módon gyártják a One Direction-hoz hasonló énekeseket!

Formálási fegyverük: Úgy formálnak bennünket embereket, népeket, hogy a saját javunkra fordítják ezt! Ahhoz nyúlnak mindig, ami nekünk nélkülözhetetlen, sohasem ahhoz, ami meghökkentő lenne számunkra, amiből gyanút fognánk, a már amúgy is elvakított társadalom. Tehát, ahhoz nyúlnak mindig, ami nekünk nélkülözhetetlen, aljas, nyomuló módon, és mi, saját magunk lépünk be ebbe az új világba jóhiszeműleg! Aztán észre sem vesszük, és már el is vagyunk kábítva, és az új világban vagyunk. Ők kiszámíthatatlanul működnek!

És, hogy nem lesz új világrend? Akkor ez a könyv sem írodot volna meg, a média sem emlegette volna állandóan, és együtteseknek sem lenne ez a zenei témája, mint a New world Order!

2013. nov. 21. 20:21
 71/94 A kérdező kommentje:

Egyébként pontosan olyanok vagytok, minrt az egyiuk helyen. Ott van szép láthatóan a chemtrails csík, nem is egy a képen, erre valaki meg azt állítja, hogy ott csak Cirrus, meg Cumulus felhők láthatóak, meg a nap fénye, ahogy beleér a felvételbe.

Na mondom: Rotty! Te is éhalálba vinnéd az országot!

2013. nov. 24. 21:38
 72/94 A kérdező kommentje:
A new-Age korszak eljön, és mi nem tehetünk ellene semmit: [link]
2013. nov. 24. 21:56
 73/94 anonim ***** válasza:
100%
=D
2013. nov. 24. 23:30
 74/94 Nayal ***** válasza:
Te erre csak most jössz rá? Anonymus nevű szervezetet ismered? Like-old facebookon a Magyar szerveződést. Világhelyzetét tudom még ajánlani, egyet viszont mondok: Ne próbálj meg senkit felébreszteni: Nem fog menni. Egyedül nem. Plusz elég sokan felébredtek már. Sőt rockerek nagy része évtizedek óta ébren van. Hajrá...
2013. nov. 26. 22:47
 75/94 anonim ***** válasza:
100%
Én reggel 6 óta ébren vagyok.
2013. nov. 26. 22:48
 76/94 anonim ***** válasza:
100%
De szerintem nemsokára lefekszek, szóval a több évtizedes világrekordot nem most fogom megdönteni. Csak még meg kell ennem a krumplis tésztát.
2013. nov. 26. 22:49
 77/94 anonim ***** válasza:
Amúgy is, igaza van a 74-esnek ne próbálj meg mást felébreszteni. Főleg ne engem, mert ha egy idegen felébreszt az édes álmomból akkor biztos agyonverem :D
2013. nov. 26. 22:52
 78/94 A kérdező kommentje:
Felébresztés az kell! Magyarországon a dohányosok állandó piszkálgatása, a munkahelyek ellehetetlenítése, chamtrails-el való permetezés, amitől a szárnyasok elpusztulnak. A gyerekek morális elferdítése a média által. A politikusok óvodás módon való viselkedése. Ez mág csak a kezdet.
2013. nov. 28. 20:04
 79/94 A kérdező kommentje:

[link]

A NASA jelentette be az új spirituális világot! Gondolom ez sem elég!

2013. nov. 28. 22:44
 80/94 A kérdező kommentje:
A jóság káoszt szül! Majd ezt tessék megfigyelni, ami várható lesz nemsokára.
2013. nov. 29. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!