Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Politikai jellegű kérdés is....

Politikai jellegű kérdés is. Mikor ébredünk fel?

Figyelt kérdés

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=56pYtSIhTjE&feature=youtu.be

Valójában ez nem igaz! Azt állítja, hogy a szeretet, és belső egyensúly lesz az új világ jelmondata, holott már vannak összezördülések (Nem a háborúkra gondolok), ha érted, mi az, akkor te is jó úton haladsz), Ha nem...: Pl. dohányhistória, a világ már két részre szakadt: dohányos és nem-dohányos jobban útálja egymást, mint valaha (Európai Uniós szabvány volt ez, ha emlékszel még!) Most meg már ferde szemmel néznek a dohányosra, ki ez? De miért nem teszed már le? Valamint Trendi termékek, és műsorok, amitől a fiatalok fejüket vesztve viselkednek, azaz menőznek! Miben merül ki ez a szó, hogy menőzés? Ha neki is van, akkor nekem is kell, Neki milyen jó van, nekem még JOBB és DRÁGÁBB kell, mint amilyen a másiknak van! És ebben a Média is szerepet játszik, akik direkt módon gyártják a One Direction-hoz hasonló énekeseket!

Formálási fegyverük: Úgy formálnak bennünket embereket, népeket, hogy a saját javunkra fordítják ezt! Ahhoz nyúlnak mindig, ami nekünk nélkülözhetetlen, sohasem ahhoz, ami meghökkentő lenne számunkra, amiből gyanút fognánk, a már amúgy is elvakított társadalom. Tehát, ahhoz nyúlnak mindig, ami nekünk nélkülözhetetlen, aljas, nyomuló módon, és mi, saját magunk lépünk be ebbe az új világba jóhiszeműleg! Aztán észre sem vesszük, és már el is vagyunk kábítva, és az új világban vagyunk. Ők kiszámíthatatlanul működnek!

És, hogy nem lesz új világrend? Akkor ez a könyv sem írodot volna meg, a média sem emlegette volna állandóan, és együtteseknek sem lenne ez a zenei témája, mint a New world Order!

2013. nov. 21. 20:21
 21/94 A kérdező kommentje:

Valamint egy olyan profitéhes világban élünk, ahol a halálból is üzletet csinálnak. Ott van az ember fájdalma, de emellé még fitess 300 ezer forintot, ha nincs annyid, akkor berakják a hozzátartozód valamilyen tömegsírba egymás hegyére-hátára. Plusszban mág a pap is elkéri a pénzt. Holott, neki szívességből kellene kántálnia, hiszen istent szolgálja.

Vajon mennyi pénz lehet egy temetőben, már ezen elgondolkodtam, aztán rá 20 év műlva azt a temetőt felszámolják, és a sírköveknek, ami olyan sokba került, hült helye lesz. A hozzátartozóid meg ott maradnak a földben.

2013. nov. 23. 01:47
 22/94 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem reagálsz arra amit írnak neked?
2013. nov. 23. 01:55
 23/94 A kérdező kommentje:

Mert ezeket írom le, amiket ők művelnek az emberekkel! Nekik a fiatalok erkülcsi viselkedése sem számít, az, hogy a vetített műsoroktól az a gyerek milyen úton halad tovább. Csak a pénz számít!

A dohányosokat piszkálják: 200 ezren már letették a dohányt!! És? Úgysem teszi le mindenki, azt ti ne várjátok, úgyis kitalálnak mást, amire megint rászokik az ember, és az is káros lesz. És folytatódik minden előlről!

Na meg a kocsik, hogy mennyire szennyezik a levegőt, mégsem gyártanak belőle kevesebbet. Sőt még már Magyarországra is települt egy japán autógyártó cég!

Mindig a fogyasztó a hibás, és sohasem a gyártó!

2013. nov. 23. 02:03
 24/94 anonim ***** válasza:
93%
De te nem veszed észre hogy már egy halom dolog le lett írva közben ami már teljesen ideje múlttá teszi ezt a témát?
2013. nov. 23. 02:23
 25/94 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 13-as. El tudom képzelni hogy milyen sokan fújhatják az orrod alá a füstöt. Főleg amióta szinte már sehol sem lehet dohányozni. Vagy direkt a közelükbe mész hogy szidhasd őket? Mert én ilyet is ismerek. Minél kevesebb füstöt és jó egészséget neked. Jaaa! Az autókat azért ne verd szét csak amiatt,mert sokkal több káros anyagot szívsz tőlük mint a cigisektől! Jó néhányuknak nem kéne naponta kocsiba ülniük,pusztán kényelemből teszik. Sokszor kinő a borostám mire át tudok menni egy 7-8 méter széles úton. Vagy ez nem zavar?
2013. nov. 23. 08:35
 26/94 anonim ***** válasza:
Neked kérdező konkrétan az egész világgal bajod van.
2013. nov. 23. 11:02
 27/94 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy általában hétköznapokon reggel háromnegyed hatkor ébredek fel, hétvégi napokon pedig reggel tíz és tizenegy között.
2013. nov. 23. 11:50
 28/94 anonim ***** válasza:

25-ös

Ma jött meg a havid, vagy miért kötözködsz velem?

Nem kell odafutkosnom hozzájuk mert a családban mindenki dohányzik. Egy cseppet sem érdekli őket, hogy én nem.

De engem is zavar a sok autó. De minek írtam volna erről, amikor nem ez volt a téma?

2013. nov. 23. 13:04
 29/94 A kérdező kommentje:

Ha Magyarországra is bevezetik az Eurót, ami "egységes fizetőeszköz" lesz világszerte. Akkor a népeknek annyi. Pl: Egy szándékos vagy nem-szándékos bankmegingás, és dől a kártyavár!

Úgyhogy addig örüljünk, míg nincs bevezetve az euró.

2013. nov. 23. 16:54
 30/94 A kérdező kommentje:
Másik dolog a trendi emberek nevelése a médiában, egy olyan világ küszöbén (nevezzük új világnak, ami csak egy fedősztori), ahol arra megy ki a játék, hogy minél többet és többet vásároljál minél menő cuccokból. A lényeg az, hogy minden nő és férfi vele változik, belül és kívül egyaránt. Aztán mind úgy fogunk viselkedni és öltözködni, mint (melyik sorozatból is idézzek). Éjjel-nappal Budapest.
2013. nov. 23. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!