Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Politikai jellegű kérdés is....

Politikai jellegű kérdés is. Mikor ébredünk fel?

Figyelt kérdés

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=56pYtSIhTjE&feature=youtu.be

Valójában ez nem igaz! Azt állítja, hogy a szeretet, és belső egyensúly lesz az új világ jelmondata, holott már vannak összezördülések (Nem a háborúkra gondolok), ha érted, mi az, akkor te is jó úton haladsz), Ha nem...: Pl. dohányhistória, a világ már két részre szakadt: dohányos és nem-dohányos jobban útálja egymást, mint valaha (Európai Uniós szabvány volt ez, ha emlékszel még!) Most meg már ferde szemmel néznek a dohányosra, ki ez? De miért nem teszed már le? Valamint Trendi termékek, és műsorok, amitől a fiatalok fejüket vesztve viselkednek, azaz menőznek! Miben merül ki ez a szó, hogy menőzés? Ha neki is van, akkor nekem is kell, Neki milyen jó van, nekem még JOBB és DRÁGÁBB kell, mint amilyen a másiknak van! És ebben a Média is szerepet játszik, akik direkt módon gyártják a One Direction-hoz hasonló énekeseket!

Formálási fegyverük: Úgy formálnak bennünket embereket, népeket, hogy a saját javunkra fordítják ezt! Ahhoz nyúlnak mindig, ami nekünk nélkülözhetetlen, sohasem ahhoz, ami meghökkentő lenne számunkra, amiből gyanút fognánk, a már amúgy is elvakított társadalom. Tehát, ahhoz nyúlnak mindig, ami nekünk nélkülözhetetlen, aljas, nyomuló módon, és mi, saját magunk lépünk be ebbe az új világba jóhiszeműleg! Aztán észre sem vesszük, és már el is vagyunk kábítva, és az új világban vagyunk. Ők kiszámíthatatlanul működnek!

És, hogy nem lesz új világrend? Akkor ez a könyv sem írodot volna meg, a média sem emlegette volna állandóan, és együtteseknek sem lenne ez a zenei témája, mint a New world Order!

2013. nov. 21. 20:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/94 anonim ***** válasza:

"Divide et impera!"-"Oszd meg és uralkodj!"

1.Hiszem és tudom,hogy semmi sem véletlen a világban.

2.Hiszem és tudom,hogy számontartják minden lépésünket,hiszen vannak utcai kamerák,a születésünkkor rögzítenek rólunk minden adatot.

Azt nem tudom,hogy az emberiségből a házasodást meg a családvállalást hogyan fogják megszabni,betiltani..de durva lesz,ha ez történik.Pedig affele haladunk,ugyanis ott van a mostani SOK VÁLÁS.

Több ellentét is van,nem csak a dohányos vagy nem dohányos emberek közt,hanem pld politikailag is,vagy akár más témákban is,pld.vallásokban is.

Feltételezésem szerint a Jehova Tanúi,a Szcientológusok is Illuminátus kezekben vannak.

Nekem a Facebookon az egyik Illuminátusos üzenetemet törölték,ahol éppen egy tanárommal tárgyaltam,hogy mi is lehet a valóság..ő nem mondhatja el,és valószínűleg még nem is teljesen gondolkozott el,hogy mi folyik itt.

Múltkor irodalmon azt elemeztem,hogy József Attilának miért is volt jogos az üldözési mániája:a versei miatt perbe is fogták.. így fogalmaztam:"néhány szókimondó verse miatt perbe is fogták."

Erre az irodalomtanárom a végén felszisszent:"..ezt magadtól írtad?"

Azt mondtam neki,ami igaz is:IGEN,magamtól írtam.

Ha nem engedik,hogy magunktól gondolkozzunk,akkor mi értelme iskolába járni?HOGY BETANULJUNK adott dolgokat?Eltitkolnak tőlünk rengeteg mindent..nehogy már a tudomány tanuljon meg engem!Nehogy már én legyek az,akivel a kísérlet kísérletezik!

Pedig de,így van:mi csupán kísérleti alanyok vagyunk,mint az egerek,akiket gyógyszereket tesztelgetnek.

A múltkor(hétfőn) elkezdett fájni a torkom.Anya elment a gyógyszertárba..azt mondta neki a gyógyszerész,hogy vegyen egy másik gyógyszert.Hazahozta anya a gyógyszert,bevettem.A torkomra nem hatott,de nagyon álmos lettem tőle.Úgy érzem,mintha direkt beakarnának butítani minket.Nem hiszem el,hogy ennyi kamera mellett,meg ennyi számontartás mellett merünk élni..pedig merünk!Élünk.Csak már nagyon berobotosodtunk.Szóval nem értem,hogy hogyan szabályozhatja be egy UGYANOLYAN EMBER,hogy mikor mehetsz haza,mikor vehetsz ki szabadságot..és,hogy mikorra kell pld.a munkahelyedre vagy az iskolába érni.

KI ADJA EZEKNEK AZ EMBEREKNEK A JOGOT MEG??

Elhisszük,mi emberek,hogy a vezetőinket mi választjuk.De egyszer úgyis mindenki rájön,hogy ez nem így van..de akkor már késő lesz.

MOST PEDIG MINDENKI FEJET HAJT A HATALOMNAK..

2013. nov. 21. 20:51
 2/94 anonim ***** válasza:
63%
Most mi is a kérdés?
2013. nov. 21. 20:58
 3/94 tetro ***** válasza:
62%
bárhonnan van az anyag akit szivsz, kérek belöle én is
2013. nov. 21. 21:13
 4/94 A kérdező kommentje:
Vak emberek. Semmit sem láttok a világból!
2013. nov. 21. 21:36
 5/94 A kérdező kommentje:
Azt hiszitek isten, vagy sátán majd segít? Ők nem léteznek, hiába könyörögtök hozzá! A hit arra szolgál, hogy az embereket egy csoportba fogja, és irányítsa őket. És most ezt használják fel. Ti biztos az éjjel-nappal sorozat hívői vagytok, így nem is lehet...
2013. nov. 21. 21:38
 6/94 anonim ***** válasza:
47%
Ez az, mondd meg a frankót :D
2013. nov. 21. 22:58
 7/94 anonim ***** válasza:
52%
Csak reménykedni lehet benne hogy ez a nép valaha felébred.
2013. nov. 22. 06:58
 8/94 anonim ***** válasza:
42%
De rég tetted már fel ezt a kérdést. Szinte már hiányzott.
2013. nov. 22. 08:42
 9/94 anonim ***** válasza:
42%
Neked agyadra mentek az összeesküvés videók.
2013. nov. 22. 12:28
 10/94 A kérdező kommentje:

Egy kis érdekesség!

Londonban melózok per pill. Megismertem egy lányt aki a Britsh Airwasenél melózik. Megemlítettem neki a permetezést! Fogalma sem volt róla és nem is hitte el. Pedig akkor is épp nyomultak a gépek a fejünk felett. Hiába magyaráztam! Egyszercsak támadt egy ötlete és azt mondta. Hiszen én jóban vagyok egy csomó pilótával! (Utas szálító gépek pilótáiról van szó)

Mindjárt fel is hívok egy jó barátomat aki pilóta és rákérdezek a dologra. Azt válaszoltam az nagyszerű lenne! Számomra is érdekes lehet! Szóval a lány telefonál és kérdezi a pilótát,hogy mit tud a chemtrailról? A lány 2 perc után már csak annyit mondott,hogy köszi heló!

Csak nézett ki bambán a fejéből! Kérdeztem na? Mit mondott? Míre ő

Azt mondta a pilóta,hogy erről nem beszélhet neki és nagyon szépen meg kérte,hogy a jövőben se kérdezzen ezzel kapcsolatban semmit tőle!

De a többi pilótánál se feszegesse inkább a témát!

Egy másik történet. A Heatrow repülőtér mellett egy benzinkúton csíptem el egy pilótát és szegeztem neki a kérdést! Hé pajti! Mit tudsz a chemtrailról?

Idétlen vigyorral az arcán válaszolta,hogy bocs haver de lövésem sincs miről beszélsz! Próbáltam volna körül írni de azt mondta,hogy ne tartsam fel,mert nagyon siet!

Szóval lepattintott!

Na ehhez mit szóltok?

Szerintetek a filmek is csak az emberek szórakoztatására valóak. Nem úgy van! Csak titeket már teljesen elvakítottak.

2013. nov. 22. 17:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!