Politikai jellegű kérdés is. Mikor ébredünk fel?
http://www.youtube.com/watch?v=56pYtSIhTjE&feature=youtu.be
Valójában ez nem igaz! Azt állítja, hogy a szeretet, és belső egyensúly lesz az új világ jelmondata, holott már vannak összezördülések (Nem a háborúkra gondolok), ha érted, mi az, akkor te is jó úton haladsz), Ha nem...: Pl. dohányhistória, a világ már két részre szakadt: dohányos és nem-dohányos jobban útálja egymást, mint valaha (Európai Uniós szabvány volt ez, ha emlékszel még!) Most meg már ferde szemmel néznek a dohányosra, ki ez? De miért nem teszed már le? Valamint Trendi termékek, és műsorok, amitől a fiatalok fejüket vesztve viselkednek, azaz menőznek! Miben merül ki ez a szó, hogy menőzés? Ha neki is van, akkor nekem is kell, Neki milyen jó van, nekem még JOBB és DRÁGÁBB kell, mint amilyen a másiknak van! És ebben a Média is szerepet játszik, akik direkt módon gyártják a One Direction-hoz hasonló énekeseket!
Formálási fegyverük: Úgy formálnak bennünket embereket, népeket, hogy a saját javunkra fordítják ezt! Ahhoz nyúlnak mindig, ami nekünk nélkülözhetetlen, sohasem ahhoz, ami meghökkentő lenne számunkra, amiből gyanút fognánk, a már amúgy is elvakított társadalom. Tehát, ahhoz nyúlnak mindig, ami nekünk nélkülözhetetlen, aljas, nyomuló módon, és mi, saját magunk lépünk be ebbe az új világba jóhiszeműleg! Aztán észre sem vesszük, és már el is vagyunk kábítva, és az új világban vagyunk. Ők kiszámíthatatlanul működnek!
És, hogy nem lesz új világrend? Akkor ez a könyv sem írodot volna meg, a média sem emlegette volna állandóan, és együtteseknek sem lenne ez a zenei témája, mint a New world Order!
Te miről beszélsz?
Nem utálom a dohányosokat, csak a cigarettát. Meg azt ha nincs bennük annyi, hogy nem az én orrom alá füstölögnek. Szerintem ez egy alap dolog lenne, mint ahogy az is az hogy nem hugyozok a másik ember lábára. Csak hogy valami rossz példával éljek.
De te most teljesen azt hiszed hogy valami felsőbbrendű tudás birtokában vagy, és mindenki hülye körülötted. Szívesen megkérdezném hány éves vagy...?
Én kb 13 éves koromban láttam ilyen videókat, de már 1 év múlva értelmesebb gondolatok fogalmazódtak meg a fejemben mint ezekben a videókban voltak. Mivel ezekkel az legnagyobb baj hogy féligazságokat tartalmaznak. Még ha csak a fele igaz lenne... Valóban vannak ezekben reális gondolatok is, de a nagy része az... Inkább nem írom mi.
Persze vannak olyan videók amiknél ez az arány más, de azok kevésbé közismertek.
Ezzel az erővel te is bekaptad a csalit, te is részt veszel ebben az egészben. Az agyadban két részre szakadt az emberiség. A hozzád hasonlók, akik azt hiszik tudnak valamit, meg azok akikről ti éppen azt állítjátok hogy semmit nem tudnak.
Csak hogy próbáld meg kicsit más szemszögből is nézni a dolgokat, gondolkozz el azon hogy ha szerinted van egy mindent irányító háttérhatalom akkor engednék azt hogy interneten olyan információkhoz juss róluk amik:
1. Valósak(teljes mértékben)
2. Titkosak
3. Nem akarják hogy tudj
A valóság sokkal több annál mint amennyit te elképzelsz. Megnézted a Zeitgeistet vagy valami más baromságot, és azt hiszed te sz*rtad a spanyol viaszt. (Már bocsánat)
Most leírtál ide 1-2 olyan dolgokat amit minden 3. ember tud vagy hallott róla, és azt hiszed te vagy a világ közepe. Találtál egy törött forintot és azt hiszed gazdag vagy.
Csak megsúgom...: Nem.
Inkább foglalkozz kicsit magaddal ne másokat hülyézz le.
Nem tudom mit lovagolsz ennyit ezen a dohányzásos témán. Úgy állítod be mintha a világ legnagyobb gondja lenne hogy szorítják vissza a dohányzást. Még hogy 2 részre szakadt a világ....lol, csak k..rva cigiről süketelsz.
Amúgy is csak annyi történt, hogy fordult egyet a kocka, és eddig a cigiző ember tolhatta az orrunk alá a füstöt csak azért is, most meg vannak akik rögtön mennek a cigisnek ha meglátják hogy rágyújt...de ez mondjuk az emberek kis százaléka, a nagyrésze meg telibe sz..rja.
Az biztos, hogy magasabb fejek irányítanak bennünket, nem istenek.
A média rosszra neveli a gyerekeket, különböző műsor sorozataival, de ez nektek mindegy, mert nem úgy van. A dohányosok állandóan a bűnbak és már utálják a dohányosokat is, de ez nektek mindegy.
Egyébként, nem úgy kell elintézni 10 éves szinten valakit, hogy, de most mi a kérdés, meg mit szívtál én is kérek! Ez 10 éves szint!
Normálisan beszélni egymással, vagy igazad van, látjuk, vagy nekünk nem ez a véleményünk.
Hogyan hat a gyerekekre az Éjjel-Nappal Budapest és társai műsorok? A trendi nőket mutogatják benne, pontosan úgy viselkednek ezek a szereplők, mint azok a 10-en, netán 20-on évesek, akik őket szeretik nézni, netán a példaképük is.
Meztelenkednek a sorozatban, verekednek, ordibálnak. És arra megy ki a sorozat lényege, hogy a fiatalokat még jobban elcsábítsa arra az útra, ahol most vannak. Vagyis a trendi, menő világuk felé, a lényeg, hogy minél többet és többet vásároljanak a plázákban. Tudják ezt, mégsem veszik le ezt a sorozatot a tv-ből. Hadd menjen tovább.
Ti fogadom ezt nem így látjátok, szerintem a média rontotta el így a fiatalokat, a nyálas énekesekkel, műsoraival.
"Ez 10 éves szint!"...Igazad van, de komolyan nem lehet válaszolni az általad felvetett zagyvaságra.
Először jössz azzal hogy dohányosok így és úgy...erről asszem kifejtettem a véleményem, plusz belekeversz egy kis média, és új világrend maszlagot. Aztán jössz a "vak emberek vagytok" szöveggel, majd a sátán-isten szöveggel, meg egy kis hittagadással. (Mellesleg én sem vagyok hívő).
"Gondolkozzatok már, hogy miért is van olyan sok repülőgép mostanában, és mit is enged az ki magából?"...Gondolom azért van olyan sok repülőgép, mert még mindig ez a 21. század leggyorsabb eszköze amivel a legnagyobb távolságra eljuthatsz.
A médiával kapcsolatban az a véleményem, hogy akit nem érdekel, NE NÉZZE. Tudtommal senki nem kényszerít fegyverrel hogy leülj és egész nap az RTL-t meg társait bámuld. "A média rosszra neveli a gyerekeket"...Ne a média nevelje a gyereket, hanem a SZÜLŐ.
De komolyan mondom, halvány lila gőzöm sincs, hogy mire is irányul a kérdésed, mert kb össze vissza dobálózol a marhaságokkal.
Média
Új világrend
Dohányosok vs világ
Politikusok
Felsőbb hatalom
Chemtrail
Egy kis hitet is idekeversz.
Szerintem itt leginkább csak neked ment agyadra az internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!