Hogy gondolkodhatnak azok a védőügyvédek akik gyilkosok védelmére szerződnek?
Abban teljesen igazad van, hogy ha én ügyvéd lennék, és a védencem nekem 4szemközt bevallaná, hogy ő követte el a gyilkosságot, azonnal visszaadnám az ügyet. De ebben az esetben meg a tárgyalás húzódna el a gyanúsított (természetes) haláláig...
Úgyhogy momentán nem látom a jó megoldást.
"ma 14:59"
gondolom azért habzik ennyire a szád mert már volt dolgod a törvénnyel. Mivel nem fogok gyilkolni így nem valószínű, hogy bármikor is bíróság elé kerülnék. úgyhogy megehet a fene a jókívánságaiddal együtt. idióta.
nem csoda, hogy ennyire "toppom" van az ország, hogy mindenkinek joga van.
Attól, hogy nem gyilkoltál, még bíróság elé kerülhetsz. Tudod, erre vannak kitalálva az ügyvédek.
Most már én is kívánok neked néhány ártatlanul leült évet a Csillagban. De csak azért, mert olyan kedves emberke vagy :)
"De könyörgöm, védelem nélkül hogyan bizonyítod? "
mondjuk egy cigány vagy magyar kínai akárki késsel 20-szor megszúrkál egy nénit aki meghal, megerőszakolja utána-előtte, és elvisz tőle 10.000 Ft-ot. Elkezd a rendőrség nyomozni, elkapják, dns teszt meg akármi, vérnyomok a ruháján, stb. persze ő tagad.
ennek pl minek védőügyvéd? aki majd kigürizi, hogy szegény így meg úgy, rossz gyerekkor, meg szegényésg, meg anyámkínja, stb?
ha a bűnt elkövetőknek kevesebb joguk lenne, akkor talán 2x is meggondolnák bűnözzenek e.
Eltekintve Olaszliszkától, csak úgy általánosságban.
Azért védik az ügyvédek a vádlottakat is, mert sok ember, sőt szinte senki sem ismeri teljesen az összes törvényt. De itt vannak az ügyvédek, akik igen és ők segítenek, hogy maximálisan kihasználhassák őket. Hát mégis hogy nézne ki, hogy valaki nagyon műveletlen lenne, és nem tudná megvédeni magát, mert nem tudna hivatkozni semmire, pedig lehet, hogy ártatlan volt.
Ügyvéded kap a vádló és a vádlott, hogy egyenlő eséllyel játszanak. Az, hogy egyik ügyvéd jobban ismeri a kiskapukat, és valaki így szerez előnyt.......hát a másik beszopta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!