Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Amúgy őszintén kérdezem ha...

Amúgy őszintén kérdezem ha ilyen szörnyű gyermek gyilkosság történik mint szegény Tamás esete a jogászok tudnak szűlők fejével gondolkozni egyáltalán vagy olyanok vagytok mint a robotok ?

Figyelt kérdés
Csak a törvényt fujjátok de ha a saját gyereketekről lenne szó szerintem abban a pillanatban bárki leszarja mit mondd a törvény de a gyilkos akkor is megkapja ami jár neki ha börtönbe kerülsz akkor is mert ezt egy szülő se tűri el hogy megölje egy elmebeteg a gyerekét.
dec. 19. 19:04
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Ha saját gyerekedről lenne szó nincs olyan magyarázat hogy elévült ez csak a törvény szerint van igy
dec. 19. 19:08
 2/26 anonim ***** válasza:
96%

"Csak a törvényt fujjátok"

Szerinted mi a "jogász" szó eredete?

Mindenki szabadon fröcsöghet, de legalább a szakember tegye azt, ami tőle elvárható. Tökmindegy, hogy az én gyerekemmel mi történne jogászként annyit tehetnék, amennyire jogászként erre lehetőségem van.

dec. 19. 19:12
 3/26 A kérdező kommentje:
Hát hidd el ha az ember nem félne attól hogy börtönbe kerül akkor sok ember megadná azt ami jár az ilyen embernek.
dec. 19. 19:14
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
És te tudsz az ő fejükkel gondolkodni? Ok szegény gyermeked valaki meggyilkolja, majd miután elévült kiderül ki volt. Átvágod a torkát? Vagy mit tudsz csinálni?
dec. 19. 19:15
 5/26 anonim ***** válasza:
95%
Egy jogász feladata többek között pont az, hogy objektív maradjon.
dec. 19. 19:16
 6/26 A kérdező kommentje:
Hát szivem szerint igen azt tenném csak akkor engem csuknak le na de mindegy de legalább már nem kell tarts attól hogy netán valamilyen trükkel valahogy mégis megszökik és eltűnik és vigan éli az életét te meg bosszankodol hogy miért nem hal meg végre mert ezt érdemelné.
dec. 19. 19:19
 7/26 A kérdező kommentje:
Tudom csak néha a sziv diktál attól függ valaki bir higgadt maradni valaki nem. Emberek vagyunk nem mindenki tud nyugodt lenni ilyenkor.
dec. 19. 19:20
 8/26 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező neked mond bármit az a kifejezés, hogy "jogász"?
dec. 19. 19:23
 9/26 A kérdező kommentje:
Hát szerintem hasonló mint az ügyvéd a törvény betartása a feladata vagyis ahhoz tartsa magát.
dec. 19. 19:24
 10/26 anonim ***** válasza:
95%
Aki nem tud pártatan lenni és nyugodt maradni, annak nem szabad jogásznak mennie.
dec. 19. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!