Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » F. Jánost elfogják ítélni...

F. Jánost elfogják ítélni miután visszavonta a vallomását?

Figyelt kérdés
Az eredeti vallomás poligráfos vizsgálattal van alátámasztva, tehát vélhetően ő volt az elkövető. Azonban bíróság előtt a poligráfos vizsgálatot mint bizonyíték lehet bemutatni?

dec. 14. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Majd mint Simsik Cynthia esetében is, kiderül, hogy Till Tamás valójában magát verte halálra és ezt látva F. János megijedt és elrejtette a holttestet.
dec. 14. 20:54
 2/10 Fsms ***** válasza:

Választ le is írtad. Vélhetőleg elkövető. A büntetőügyekben ez nem elég. Minden kétséget kizáróan kell bizonyítani. Ha ezt tudják akkor és nem év ült el elítélik, egyébként nem.

A fentiek miatt az ítélet mindig bűnös vagy nem bűnös és sohasem ártatlan.

dec. 14. 21:00
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 A bíróság lehet elfogadja a poligráf vizsgálat eredményét és akkor elítélik. Nem tudom, hogy ilyen esetekben mi a gyakorlat, elegendő-e a poligráfos vizsgálat vagy sem, mert más nem nagyon van a hatóságok kezében.
dec. 14. 21:19
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Az én véleményem, hogy jogilag a tett vallomása nem használható fel vele szemben az eljárás során. Ez az egész ügy szerintem jogilag egy teljes téboly, és sajnos szerintem vele szemben nem fognak tudni eljárni.
dec. 14. 21:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"A bíróság lehet elfogadja a poligráf vizsgálat eredményét és akkor elítélik."

Lehet hogy elfogadja, csak az nem bizonyíték, az alapján nem lehet elítélni.

dec. 14. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

"szerintem vele szemben nem fognak tudni eljárni."

Rezesovával szemben is el tudtak. Ha a fidesz le akar csukni valakit semmi sem jelent akadályt.

dec. 14. 22:44
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

“ Rezesovával szemben is el tudtak.”

Én csak most olvastam után ennek.

Kifejtenéd, miért ne tudtak volna, vagy hogy mi a probléma ebben az ügyben?

dec. 14. 23:28
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Bármi lehetséges: igen/nem/mégsem/talán, vagy valami köztes eredmény lesz vagy ki tudja...
dec. 14. 23:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
fekete, fehér, igen, nem, mit vettél a pénzeden?
dec. 14. 23:55
 10/10 anonim ***** válasza:

A poligráf csak akkor bizonyító erejű, ha előzetesen beleegyezik a terhelt, különben nem ér semmit.

A visszavoni lehet ugyan vallomást, de ha nem tudja megmagyarázni a visszavonás okat, eljárásjogilag semmit nem ér a visszavonás, akkor a korábbi vallomását veszik figyelembe.

dec. 15. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!