F. Jánost elfogják ítélni miután visszavonta a vallomását?
Figyelt kérdés
Az eredeti vallomás poligráfos vizsgálattal van alátámasztva, tehát vélhetően ő volt az elkövető. Azonban bíróság előtt a poligráfos vizsgálatot mint bizonyíték lehet bemutatni?tegnap 20:44
1/9 anonim válasza:
Majd mint Simsik Cynthia esetében is, kiderül, hogy Till Tamás valójában magát verte halálra és ezt látva F. János megijedt és elrejtette a holttestet.
2/9 Fsms válasza:
Választ le is írtad. Vélhetőleg elkövető. A büntetőügyekben ez nem elég. Minden kétséget kizáróan kell bizonyítani. Ha ezt tudják akkor és nem év ült el elítélik, egyébként nem.
A fentiek miatt az ítélet mindig bűnös vagy nem bűnös és sohasem ártatlan.
3/9 A kérdező kommentje:
#2 A bíróság lehet elfogadja a poligráf vizsgálat eredményét és akkor elítélik. Nem tudom, hogy ilyen esetekben mi a gyakorlat, elegendő-e a poligráfos vizsgálat vagy sem, mert más nem nagyon van a hatóságok kezében.
tegnap 21:19
4/9 anonim válasza:
Az én véleményem, hogy jogilag a tett vallomása nem használható fel vele szemben az eljárás során. Ez az egész ügy szerintem jogilag egy teljes téboly, és sajnos szerintem vele szemben nem fognak tudni eljárni.
5/9 anonim válasza:
"A bíróság lehet elfogadja a poligráf vizsgálat eredményét és akkor elítélik."
Lehet hogy elfogadja, csak az nem bizonyíték, az alapján nem lehet elítélni.
6/9 anonim válasza:
"szerintem vele szemben nem fognak tudni eljárni."
Rezesovával szemben is el tudtak. Ha a fidesz le akar csukni valakit semmi sem jelent akadályt.
7/9 anonim válasza:
“ Rezesovával szemben is el tudtak.”
Én csak most olvastam után ennek.
Kifejtenéd, miért ne tudtak volna, vagy hogy mi a probléma ebben az ügyben?
8/9 anonim válasza:
Bármi lehetséges: igen/nem/mégsem/talán, vagy valami köztes eredmény lesz vagy ki tudja...
9/9 anonim válasza:
fekete, fehér, igen, nem, mit vettél a pénzeden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!